Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 14.8. klo 18.30 – Ajatellen agilityyn

14.08.2019 @ 18:30 - 20:30

Keskiviikko 14.8.2019 klo 18.30-20.30 – Ajatellen agilityyn

Ajatellen agilityyn -luennon lähtökohtana on katsoa harjoittelua lajitaitojen kannalta.

Agilityn laadukkaassa harjoittelussa ohjaaja hahmottaa, mitä koiran tarvitsee osata suoriutuakseen radan tehtävistä ja vielä tärkeämpänä, ymmärtää mikä koiraa ohjaa. Tällöin ohjaaja pystyy paremmin oivaltamaan, miksi koira toimii kuten toimii ja mitä pitäisi harjoitella, opettaa koiralle tai tehdä toisin, jotta osaaminen lisääntyisi.

Luennolla käsitellään myös koiran lajitaitojen opettamista ja niiden kehittämistä.

  • Lajitaitojen merkitys agilityssä
  • Miksi koira toimii kuten toimii? Miten koira ohjautuu?
  • Millaisia lajiharjoituksia tulisi tehdä osaamisen kasvattamiseksi?
  • Miten lajitaitoja harjoitellaan ja kehitetään eteenpäin?

Luennoitsija: Lotta Lehtinen

Luennoitsijan esittely

Lotta Lehtinen: “Kiinnostukseni ja ammatillisen osaamiseni kohteena on urheileva koira kokonaisvaltaisesti. Olen koulutukseltani eläinfysioterapeutti ja hyppytekniikkakouluttaja, mutta valmennan vuosien kokemuksella myös agilityssä –  intohimonani koiran fysiikan ja sen taitojen sekä osaamisen kehittäminen vastaamaan lajien vaatimuksia. Pyrin kannustamaan koulutettaviani kohti edistymistä ja tekemään laadukkaasti oikeita asioita kussakin kehitysvaiheessa.”

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.08.2019
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website