Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ma 9.5. klo 18.30 – Yhdistävä palkka – KATSOTTAVANA 31.7.2022 asti

09.05.2022 @ 18:30 - 21:00

Maanantai 9.5.2022 klo 18.30-21 – Yhdistävä palkka

Sinä ja koira. Tehtävä ja ympäristö. Teoria ja käytäntö. Teidän molempien persoonat, historiat sekä päivän olot. Edellinen tilanne ja seuraava tilanne. Parhaimmillaan palkka yhdistää nämä kaikki ja pitää tasapainoa yllä. 

Mistä yhdistävässä tilassa on kyse ja miten löytää palkkaustilanteiden jännitteistä takaisin tasapainoon ja yhteyteen?

Luennoitsija: Koirakkovalmentaja Päivi Saarilahti

Tämän luennon tallenne on katsottavissa jäsenille 31.7.2022 asti.

Luennoitsijan esittely

Päivi on koirakkovalmentaja ja eläintenkouluttaja, jonka erityisalaa on koiran ja ihmisen välinen yhteys. Päivi tunnetaan erityisesti monipuolisesta ymmärryksestä erilaisia koira- ja ohjaajatyyppejä kohtaan, kannustavasta ja informatiivisesta työtavasta sekä vahvasta uskosta erilaisten koirakkojen mahdollisuuksiin kehittyä. Ydinajatuksena on tukea koirakkojen matkaa kohti tasapainoa ja luonnollista, läsnäolevaa yhteyttä. 

Päivi on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon eläinten kouluttamisen osaamisalalta. 

Päivi on luennoinut SporttiRakin jäsenille aiemminkin kerran vuodessa, ja hänen luentonsa ovat olleet vuosittain kaikista katsotuimpia sekä tykätyimpiä. Päivin koira- ja yhteistyölähtöinen ote puhuttelee harrastajia laidasta laitaan hänen jokaisella luennollaan ja saa usein aikaan suuriakin oivalluksia.

Vuoden 2020 luento oman koiran kohtaamisesta sai mm. tällaiset palautteet: 

 •  “Todella ihana ja silmiä avaava luento! Kiitos!”
 •  “Huhhuh. Sielu vereslihalla taas.”
 • “Teki niin hyvää, itselle kovin ajankohtainenkin. Kiitos!”
 • “Todellakin ajattelemisen aihetta ihan kaikkeen muuhunkin kuin koiran kohtaamiseen. Kiitos!”
 • “En kestä, miten ihana luento, kiitos.”
 • “Nyt juuri on hyvä aika opetella lempeyttä ja koiran kohtaamista.”
 • “Läsnäolo koiran kanssa ja oma psyykkinen kehontila. Tämä aukes minulle lisää paljon. Tärkeä asia. Kiitos.”
 • “Kiitos! Tämä oli vielä ensimmäinen video, jonka katsoin SporttiRakilta. Laittoi kyllä ajattelemaan omaa suhtautumista koiraani, ja kuinka monta kertaa olenkaan nyt vuorokauden aikana istahtanut koiraani rapsuttelemaan ja huomannut kuinka ainutlaatuinen hän onkaan, juuri sopiva sellaisenaan.”
 • “Niin asiaa! Kuuntelin mm. tähtitaivaan alla metsässä samoillessani koirien kanssa. Paljon ajattelemista ja liikutuksen kyyneliä ja ajatus, että me itse ja koiramme ansaitsevat läsnäolon ja että pysähdymme, kuuntelemme ja olemme.”
 • “Yksi parhaista, ellei paras koulutusluento ikinä – kiitos.”

 

Näin pääset luennolle!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Tälle luennolle on pääsy vain jäsenillä.
 2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
 3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
09.05.2022
Aika:
18:30 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website