Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 3.7. – Hormonien vaikutus käyttäytymiseen – POISTUNUT ARKISTOSTA!

03.07.2018 @ 18:00 - 20:30

Tiistai 3.7.2018 klo 18-20.30 – Hormonien vaikutus käyttäytymiseen

Miten hormonit vaikuttavat koiran käyttäytymiseen? Miten esimerkiksi stressihormoni kortisoli ja sukupuolihormonit vaikuttavat koiran käyttäytymiseen ja terveyteen?

Tämä luento on poistunut jäsenten luentoarkistosta 17.7.

Luennolla käsitellään myös hormonaalisiin sairauksiin tai normaaliin hormonitoimintaan liittyvästä käytöksestä ja niiden eroista. Sekä sitä, mitä meidän tulisi tietää koiran hormonitoiminnasta, jotta ymmärtäisimme sen käytöstä paremmin.

Entä milloin ja miksi koira kannattaa leikkauttaa? Mitkä ovat leikkaamiseen haitat suhteessa hyötyihin ja toisinpäin? 

Luennoitsijana lemmikkien käyttäytymistieteeseen perehtynyt eläinlääkäri Tuulia Appleby.

Luennoitsijan esittely

Tuulia Appleby on sekä Suomen että Sveitsin kansalainen ja suorittanut eläinlääkärintutkinnon Zürichin yliopistossa. Valmistumisensa jälkeen Tuulia työskenteli opinahjossaan pieneläinten lisääntymisen parissa ja väitteli tohtoriksi steriloitujen narttujen virtsanpidätysongelmista. Tuulia muutti Suomeen 2005 ja on työskennellyt siitä lähtien pieneläinvastaanotoilla.

Tuulia on ollut aina kiinnostunut lemmikkien ja hevosten käyttäytymisestä. Hän on suorittanut jatko-opintona lemmikkieläinten käyttäytymistieteen opintokokonaisuuden Southamptonin yliopistossa.

Syksystä 2010 asti Tuulia ja hänen miehensä David ovat pitäneet käytösklinikkaa ja luennoineet eläinten käyttäytymisestä opiskelijoille sekä erikoistuville eläinlääkäreille Eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa Helsingin yliopistolla. 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Huom! Tämä luento on poikkeuksellisesti jälkikatselussa jäsenille vain 2 viikkoa luennon jälkeen 17.7. asti.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
03.07.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettiluento-3-7-hormonien-vaikutus-kayttaytymiseen/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website