Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 1.8. klo 18.30 – Koiran tunteet ja hyvinvointi – KATSOTTAVANA 1.11.2019 asti

01.08.2019 @ 18:30 - 20:30

Torstai 1.8.2019 klo 18.30-20.30 – Koiran tunteet ja hyvinvointi – arjessa ja koulutuksessa

Tällä nettiluennolla käsitellään käytännönläheisesti seuraavia teemoja:

  • koiran tunteisiin ja hyvinvointiin liittyvää tieteellistä teoriataustaa
  • tunteiden suhdetta koulutukseen ja hyvinvointiin sekä
  • miten voit vaikuttaa arjessa koiran tunteisiin ja hyvinvointiin

Luennoitsija: Tutkija Heli Väätäjä

Tämän luennon tallenne on katsottavissa jäsenille 1.11.2019 asti.

Luennoitsijan esittely

Heli Väätäjä on tutkija, koirien käyttäytymisen asiantuntija, MH-luonnekuvaaja, smartDOG-lisenssitestaaja ja Kennelliiton Käyttäytymisen jalostustyöryhmän jäsen. Hän toimii myös harrastamiensa rotujen luonne- ja jalostustoimikunnissa käyttäytymisen asiantuntijana ja on vastannut näillä roduilla mm. jalostuksen tavoiteohjelmien käyttäytymisosuuksista. Heli harrastaa ja kisaa koiriensa kanssa tokossa, rally-tokossa ja agilityssä. Helillä on myös koirakoulu Pro MiuHau Ylöjärvellä, jonka toiminta painottuu käyttäytymiseen, elämäntaitoihin ja hyvinvointiin sekä ongelmakoirakoulutukseen. Heli myös kasvattaa pienimuotoisesti.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
01.08.2019
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website