Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 10.6. klo 18.30 – Tokon työkalupakki

10.06.2021 @ 18:30 - 20:30

Torstai 10.6.2021 klo 18.30-20.30 – Tokon työkalupakki

Tokon työkalupakki on kokonaisvaltainen lähestymistapa toko-harjoitteluun. Luennolla käydään läpi keskeisimpiä työkaluja, jotka edesauttavat sujuvaa harjoittelua.

Luennon sisältö

Luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja ja näkökulmia:

  • Miten rakennetaan toimivia vihjeitä
  • Millä tavalla kehitetään koiran sisäistä motivaatiota harjoitteluun
  • Miksi on tärkeää luoda treeneihin onnistumisen olosuhteet ja kuinka toimia virheen sattuessa
  • Miten saadaan vahvistettua koiran omaa aktiivisuutta sekä positiivista tunnetilaa

Luennoitsijan esittely

Luennoitsijana toimii Tiia Silfverberg.

“Olen psykologian kandidaatti ja käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija. Kiinnostuksen kohteenani on erityisesti psykologisen tiedon soveltaminen koiraharrastamiseen. Mielestäni koirakon kehittymiseen vaikuttaa aktiivisen harjoittelun lisäksi erityisesti ihmisen ja koiran keskinäinen vuorovaikutus sekä ohjaajan omat uskomukset ja asenteet. Näen kouluttamisen olevan jatkuvaa vastavuoroisuutta, jossa molemminpuolinen ymmärrys ylläpitää motivaatiota sekä edistää tehokasta oppimista. Kouluttamiseni perustuu palkitsemiseen, kokonaisvaltaiseen oppimisympäristön huomiointiin sekä koiran osallistamiseen ja oman aktiivisuuden vahvistamiseen.”

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!  

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10.06.2021
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website