Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nettiluento ma 17.12. klo 18 – Rally-tokon sääntömuutokset

joulukuu 17 @ 18:00 - 20:30

Maanantai 17.12.2018 klo 18-20.30 – Rally-tokon sääntömuutokset

Rally-tokon säännöt muuttuvat vuoden 2019 alusta. Oletko jo ottanut uudet säännöt haltuun?

Tämän luennon tarkempi sisältö julkaistaan vielä lähempänä luentoa.

Luennoitsija: Krista Karhu

Luennoitsijan esittely

Krista Karhu on kasvatustieteen maisteri ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Krista kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä, jonka omistaa yhdessä avomiehensä Mika Jalosen kanssa. Krista kouluttaa pääasiassa rally-tokon ja tokon valmennusryhmiä sekä antaa yksityisopetusta molemmissa lajeissa. Krista on myös rally-tokon ylituomari. Krista on kilpaillut tokossa ja rally-tokossa kolmen berninpaimenkoiransa kanssa, jotka ovat kaikki saavuttaneet valion (tai mestarin) arvon molemmissa lajeissa. Kaikki kolme ovat myös sijoittuneet mitaleille rally-tokon SM-kilpailuissa.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 17
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti:
toimitus@sporttirakki.fi
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/