Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 28.3. – Noutajien WT-koe

28 maaliskuun

Noutajien WT-koe, nettiluento

Torstai 28.3.2024 – Noutajien WT-koe

Tällä luennolla sukelletaan noutajien rodunomaisten lajien maailmaan ja erityisesti working testiin, eli WT-kokeeseen. 

Luennoitsija: Lajin tuomari ja aktiivinen harrastaja Heli Siitari

Luennon teemat

  • WT-kokeen ajantasaiset säännöt (muuttuneet vuonna 2023)
  • Lajikohtaiset erot: miten arvostellaan B-koetta versus WT-koetta
  • WT-kokeen käytänteet: miten kokeessa toimitaan, mahdolliset virheet jne.

Luennoitsijan esittely

“Olen Heli Siitari, kokenut noutajaharrastaja, koulutukseltani käyttäytymisevoluutiobiologi-tutkija ja Villilä Luonto Oy:n yrittäjä yhdessä mieheni Timon kanssa. Olen myös noutajalajien WT-kokeen, A-kokeen ja taipumuskokeen ylituomari, sekä noutajien kansainvälisen kokeen tuomari. Koulutamme ohjaajia parempaan suhteeseen noutajansa kanssa kotonamme Villilässä, Kangasniemellä. Osa koulutuksestamme totetutetaan myös verkon välityksellä, mm. suositut live-verkkokurssit ja -luennot.

Tärkeänä pidän, että ohjaaja osaa olla aidosti reilu koirallensa ja oppii lukemaan koiraansa aikaisempaa paremmin kaikissa tilanteissa. Panostamme myös ohjaajan tunnetilan hallintaan koulutustilanteissa ja koiran arjessa. Itse saan voimaa ja rauhaa joogasta ja meditaatiosta.

Kotonamme asustaa tällä hetkellä 4 working-linjaista labradoria, ja uusin tulokas tulee pääsiäisen aikaan laumaamme. Koulutamme koiriamme metsästykseen monipuolisesti, metsästämme pienriistaa koiriemme kanssa ja kisaamme kaikissa noutajien rodunomaisissa lajeissa tuomarointitehtävien lisäksi. Meillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto ja parhaillaan olemme olleet itse kouluttautumassa Englannissa kuukauden ajan. Nyt on taas jäsennelty asioita uudelleen aivoissa, ja palo päästä kotiin tekemään asioita omien ja asiakkaiden kanssa on kova!”

Näin pääset luennolle

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia. Jäsenillä on yhdellä jäsenmaksulla katsottavissaan satoja tunteja videomateriaalia.
  2. Pääset katsomaan luennon jäsenten luentoarkistosta, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa.

Liity jäseneksi

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28 maaliskuun

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website