Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ma 10.9. klo 19 – Agilityn kontaktit – KATSOTTAVANA 31.1.2019 asti

10.09.2018 @ 19:00 - 20:30

Maanantai 10.9.2018 klo 19-20.30 – Q&A Kysy kontakteista (agility)

Maanantaina 10.9. SporttiRakin jäsenillä on mahdollisuus kysellä ja keskustella Jenna Caloanderin kanssa suorassa videolähetyksessä puolentoista tunnin ajan! Keskustelulähetyksen teemana on agilityn kontaktit. Juoksarit vai pysäytys?  Tämä on Jennan keskustelulähetyssarjan ensimmäinen osa: lokakuussa keskustellaan uusista ohjaustekniikoista. 

Tämä kyselytunnin tallenne on jäsenille katsottavana 31.1.2019 asti. 

Valmentajan esittely

Jenna Caloander on yksi Suomen arvostetuimmista ja taatusti positiivisimmista agilityvalmentajista. Taitava Jenna on saavuttanut shetlanninlammaskoira Neonin kanssa muun muassa Pohjoismaiden mestaruuden 2015, suomenmestaruuden 2011, WAO Biathlon -kultaa 2014 sekä WAO Pentathlon -hopeaa 2014.

Näin pääset mukaan!

Kyselytunnille ei tarvitse erikseen ilmoittautua etukäteen, vaan voit vaan tulla lähetykseen mukaan. Mutta sinun tulee ensin liittyä jäseneksi.

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetykseen on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Käy jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtumasivun kommentointikenttään
KYSY JO ETUKÄTEEN!

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10.09.2018
Aika:
19:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2018/08/28/qa-kyselytunti-10-9-agilityn-kontaktit/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website