Etusivu Valokuvaus

Valokuvaus

Tapahtumakuvaus

Käymme jatkuvasti kuvaamassa erilaisia koiratapahtumia ja kilpailuja, etenkin arvokilpailuja. Julkaisemme kuvia ilmaiseksi kisaajien ja kisajärjestäjien saataville nettikäyttöisinä, sillä haluamme jakaa #koiraurheilunilo-sanomaa ja antaa mukavia muistoja ihmisille. Toimitamme kuvia maksusta tai muusta sopimuksesta myös julkaisuihin tai muuhun käyttöön.

Mikäli haluat kuvaajiemme saapuvan tapahtumaanne kuvaamaan, otathan yhteyttä toimitus@sporttirakki.fi!

Kuvaustiimimme

Heidi on SporttiRakin sydän eli tuottaja ja päätoimittaja sekä myös valokuvaaja. Takana koiramaista elämää sekä myös koirien kuvaamista jo kohta 20 v ajan. Kokemusta on karttunut sekä työkoirapuolelta homekoirien osalta sekä harrastuspuolelta kattavasti eri lajeista. Heidi onkin innolla mukana kaikissa tapahtumissa ja kuvaa mielellään kaikkia lajeja – erityisesti vauhtilajeja – sekä myös koirien muotokuvia luonnon siimeksessä. 

Harrilla on takanaan yli 20 v metsästyskoiraharrastamista ja siksi myös metsästyskoirien kuvaaminen on erityisen mieluisaa. Harri kuvaa kattavasti kaikkia koiralajeja, muotokuvia, työkoirakuvia, tuotekuvia, maisemakuvia ja luontokuvia. 

Tuotekuvaus

SporttiRakin kuvaustiimi reissaa jatkuvasti ympäri Eurooppaa. Mikäli haluat sopia niiden yhteyteen tuotekuvauksia, ota yhteyttä toimitus@sporttirakki.fi

Aito ympäristö

Teemme tuotekuvauksia aidoissa ja näyttävissä ympäristöissä, jotka nostavat tuotteesi esille upealla tavalla.

Joustavat ajat

Teemme jatkuvasti 4-6 pidempää kuvausretkeä vuodessa, joten kuvamateriaalia on mahdollisuus saada kaikkina vuodenaikoina.

Medianäkyvyys

Voimme tarjota samalla myös laajan medianäkyvyyden retki- ja koiraharrrastajien keskuudessa sekä halutessasi myös testimahdollisuuden tuotteellesi.