Keskiviikko 18.9.2024 klo 19-21 – Virehallinta ja tunnetilat

Tällä luennolla perehdytään virehallintaan ja tunnetiloihin sekä niiden vaikutukseen koiraharrastamisessa. 

Luennoitsija: Eläintenkouluttaja (EAT), CCUi, Koirien fysiikka- ja hyppytekniikkavalmentaja Marianne Asikainen

Luennon teemat

  • Ydintunnealueet
  • Vireen motivaatiot
  • Koiran oma tunnetilasäätely
  • Arjen vaikutus viresäätelyyn

Luennoitsijan esittely

Luennoitsija Marianne Asikainen on agilityvalmentaja ja suorittanut Urheilu- ja työkoirien valmennuksen erikoisammattitutkinnon sekä eläintenkouluttajan tutkinnon (EAT). Hän toimii Suomen Agilityliiton liittokouluttajana. Mariannella on takana yli 20 vuotta koirien kanssa kilpailemista kahdeksassa eri lajissa. Hän on hakenut oppia niin kansainvälisistä seminaareista kuin alansa huippujen valmennuksista. Mariannen oma tavoite on aina ollut itsenäinen ja taitava koira lajissa kuin lajissa: koira, joka osaa myös itse ratkaista haasteita. Marianne suhtautuu koiran oppimiseen ja hyvinvointiin hyvin kokonaisvaltaisesti, mikä vaikuttaa koiran suorittamiseen myös kisakentillä. Marianne kokeekin tämän kokonaisvaltaisen ymmärryksen omaksi intohimokseen, koska tavoitteena on saavuttaa helpolta tuntuva flow-fiilis joka suorituksessa.

Näin pääset mukaan!

  1. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana (LIVE NYT!), kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen. Jäsenyytesi voimassaolon näet kirjautumalla jäsensivullesi. Mikäli sinulla ei ole jäsenyyttä, voit liittyä ja katseluoikeus alkaa heti.
  2. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Käy tapahtumasivulla napauttamassa tämä tapahtuma suoraan kännykkäsi kalenteriin, niin se ei pääse unohtumaan! Sieltä voit tilata myös koko SporttiRakin tapahtumakalenterin eli kaikki luentomme suoraan kalenteriisi, niin uudet luennot tulevat sinne aina suoraan näkyville.

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi. 


MAINOS
SporttiRakki Toimitus
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän