Lauantai 28.9.2024 klo 13.30-14.30 – Rataturvallisuus

Tällä luennolla käsitellään agilityn rataturvallisuutta. 

Kyseessä on yhteistyöluento Suomen Agilityliiton kanssa, eli SAGI-lisenssillä pääsee luennon katsomaan suorana sekä 1 kk ajan suoran lähetyksen jälkeen. SAGI lähettää erikseen omassa uutiskirjeessään ohjeistuksen lisenssinhaltijoilleen ja heidän kauttaan ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportin kautta. 

Luennoitsija: agilitytuomari Reetta Pirttikoski

Luennoitsijan esittely

Luennoitsija Reetta Pirttikoski on agilitytuomari ja lajin aktiiviharrastaja. Reetta on itse harrastanut agilityä vuodesta 2009 alkaen ja treenannut sekä kilpaillut omilla koirilla kaikissa säkäluokissa. Hän on kouluttanut agilityä vuodesta 2011 alkaen ja toiminut lajin kansainvälisenä ylituomarina 11 vuoden ajan. Reetta onkin ehtinyt tuona aikana viheltää kilpailuita ympäri maailmaa aina normikisoista kansallisiin ja kansainvälisiin arvokisoihin asti, viimeisimpänä EO 2024. Reetta on nimetty tuomariksi MM-kotikisoihin 2026.

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia. Jäsenillä on yhdellä jäsenmaksulla katsottavissaan satoja tunteja videomateriaalia.
  2. Pääset katsomaan luennon jäsenten luentoarkistosta, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa.

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi. 


MAINOS
SporttiRakki Toimitus
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän