Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

BH-kurssi nettivalmennuksena

25.07.2018

BH-kurssi

Kesäkurssihinnat!

BH-kokeeseen tähtäävien nettivalmennus, 10 vk – koirakkopaikka jäsenille 105 e ja muille 125 e, kuuntelupaikka jäsenille 35 e, muille 55 e
Valmentaja: Reija Nieminen
Taso: BH-kokeeseen tähtäävät
Kurssi alkaa ke 25.7. klo 18-20 nettiluennolla ja päättyy 3.10.

ILMOITTAUDU KURSSILLE!

Kuuntelupaikan voit ostaa myös kurssin ollessa käynnissä. Kurssimateriaaleihin pääsy päättyy kuuntelupaikkalaisilla 3.11.

BH-kurssi mahdollistaa tottiksen huippuvalmennukseen pääsyn asuinpaikasta riippumatta omien aikataulujesi ehdoilla! Kurssin tähtäimenä on, että kurssilaisilla on kurssin jälkeen eväät käyttäytymiskokeeseen (BH-koulutustunnus) osallistumiseen. Saat apua henkilökohtaisesti omaan treenaamisesi haasteisiin asiantuntevan valmentajan johdolla. SporttiRakin nettivalmennus on uudenlainen ekologinen tapa valmentautua ilman pitkiä ajomatkoja.

Valmennuksessa hyödynnetään videomuotoisia verkkoluentoja ja verkkokokouksia, valmennussivustoa, kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä nettikeskustelua. Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan kurssin ajan, jotta saat kurssista kaiken hyödyn irti.

Valmennuksen keskiössä ovat koirakon tavoitteellinen kehittyminen ja jatkuvuus. Saat valmentajan henkilökohtaiset kommentit, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä. Sinulla on käytössäsi valmentajan jatkuva apu koko kurssin ajan ja valmentaja kommentoi useita treenivideoitasi kurssin aikana. Kurssin lopussa saat vielä erikseen jatko-ohjeet kurssin jälkeiselle ajalle, jotta kehittyminen jatkuu mahdollisimman hyvin myös kurssin jälkeen. Kurssimateriaalit ja -keskustelut jäävät kurssilaisten saataville myös kurssin jälkeen (koirakkopaikkalaisille).

Valmennusryhmä saa käyttöönsä valmentajan huippuvinkit kurssilaisille räätälöityjen tehtävävideoiden muodossa. Videoiden avulla kurssilaisia ohjataan harjoittelussa eteenpäin eri teemojen parissa. Kurssin aikana pääset lisäksi keskustelemaan suoraan valmentajan kanssa sekä muiden kurssilaisten kanssa vertaistuen ja avun saamiseksi.

Tällä kurssilla keskitytään oikeanlaisen tekniikkatreenin lisäksi erityisesti oikean tunnetilan ja aktiivisen keskittymisen löytämiseen tottiksessa.


Kesäkurssihinnat! 

Koirakkopaikan osallistujana saat (105/125 €):

 • Tavoitteellisen kurssin, jonka avulla kehitytte koirakkona kohti BH-koetta
 • Valmentajan henkilökohtaiset kommentit, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä
 • Valmentajan jatkuvan seurannan ja avun
 • Henkilökohtaiset treenivinkit myös kurssin jälkeiselle ajalle
 • Vinkkivideot, jotka valmentaja on tehnyt kurssilaisille osittain räätälöidysti sekä osittain hyödyntäen aiempien tottiskurssien hyviksi koettuja videoita
 • Useat yhteiset videokokoukset valmentajan ja kurssilaisten kesken
 • Nettiluennon BH-kokeen teoriasta ja sen vaatimuksista
 • Kurssiyhteisön vertaistuen kurssifoorumilla
 • 125 e valmennuspaketilla 3 kk jäsenyyden SporttiRakkiin, jolla saat jäsenedut (mm. nettiluennot kuukausittain 0 e hintaan ja alennukset verkkokauppoihin). Jos olet jo valmiiksi jäsen, saat 20 € alennuksen valmennuksen hinnasta.

Kuuntelupaikan osallistujana saat (35/55 €):

 • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajien kommentteihin
 • Katseluoikeuden 2 h nettiluentoon BH-kokeen teoriasta
 • Katseluoikeuden valmentajien kurssilaisille tekemiin vinkkivideoihin eri haasteiden selättämiseen
 • Katseluoikeuden kurssilla pidetyille keskustelutunneille valmentajien ja kurssilaisten kesken
 • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana

Kurssilla käsiteltäviä aiheita:

 • BH-kokeen haasteet ja vaatimukset
 • Oikea tunnetila ja aktiivinen keskittyminen
 • Liikkeiden tekninen rakentaminen koevalmiiksi (yksilöllisesti)
 • Koesuorituksen rakentaminen (yksilöllisesti)

Kenelle kurssi sopii?

 • BH-kokeeseen tähtääville koirakoille
 • Koirakoille, jotka haluavat hyvät valmiudet ja perustaidot kuntoon pk-kentille
 • Kuuntelupaikalla voit olla mukana hakemassa vinkkejä milloin vaan
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentaja

Valmentajana kurssilla toimii Reija Nieminen. Reija on Suomen Palveluskoiraliiton ylituomari (BH, tottelevaisuus ja haku) sekä Suomen Kennelliiton ylituomari ja on myös itse ansioitunut kisakentillä: pk-haussa seitsinkertainen arvokisamitalisti, joista mm. 2 SM-kultaa ja PM-hopeaa. Reija on myös Haamuja Tuulessa, palvelus- ja pelastuskoiran koulutus hakukokeeseen -kirjan kirjoittaja.

Reija keskittyy kouluttamisessa erityisesti aktiivisen keskittymisen luomiseen, sillä se on tunnetila, joka koiralla tulisi olla aina tottelevaisuusharjoituksissa. Koeliikkeiden harjoittelu alkaa, kun koira osaa hakeutua aktiivisen keskittymisen tilaan. Liikkeiden osia ja liikkeitä harjoiteltaessa tärkein ja ensimmäinen asia on asenne, sen jälkeen suunta ja lopuksi tarkkuus ja täsmällisyys. Tavoite on aktiivinen, keskittynyt, innokas ja hiljaa työskentelevä koira, joka nauttii liikkeiden tekemisestä ja yhteistyöstä ohjaajan kanssa, ja joka tekee liikkeet voimakkaasti ja energisesti.

Kurssin aikataulu

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (25.7.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse lähetettävässä infopaketissa kerrotaan, miten pääset kurssisivulle ja kurssin tarkempi ohjeistus. Huom! Valmennuspakettiin sisältyvä jäsenyys alkaa siitä, kun kurssilaisilla on pääsyoikeus kurssisivulle.

Kaikki kurssin osiot, myös nettiluennot ja keskustelutunnit, on mahdollista suorittaa myös jälkikäteen, eli katsoa videolta myöhemmin, mikäli ne eivät istu omaan aikatauluihisi.

Kurssin suorat lähetykset pidetään: ke 25.7. klo 18-20, ke 8.8. klo 18.30-19.30, ke 5.9. klo 18.30-19.30 sekä ke 3.10. klo 18.30-19.30.

Lisätietoja kurssista

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Mahdollisuus maksaa myös Jousto-osamaksulla tai -laskulla verkkokaupan kautta.

Aiempien kurssilaisten kokemuksia

SporttiRakissa järjestetyillä aiemmilla Reija Niemisen tottiskursseilla 100 % kurssilaisista on kokenut kurssin hyödylliseksi.

”Pidin erityisesti Reijan paneutumista aiheeseen, laadukkaista ja selkeistä opastusvideoista ja tarkoin mietityistä ohjeista ja kommenteista lähettämiini videoihin.”

”Reijalla oli hyvät ja suoraan puhuvat ohjeet.”

”Aloittelevalle pk-ohjaajalle hyvät neuvot liikkeiden opettamiseen vaiheittain.”

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu verkkokauppamme kautta. Ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUDU KURSSILLE!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25.07.2018
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettivalmennus-bh-kurssi-alk-25-7/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website