Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 1.8. klo 18 – Rally-tokon radanlukutaito

01.08.2018 @ 18:00 - 20:30

Keskiviikko 1.8.2018 klo 18-20.30 – Rally-tokon radanlukutaito

Oletko valmistautumassa rally-tokon SM:iin – haluatko tietää, miten parannat suoritusvarmuuttasi hyvällä rataantutustumisella? Entä mitä rataantutustumisessa ja jo ennen sitä olisi hyvä huomioida? Miten saat radan kokonaisuutena haltuun?

Luennolla käsitellään mm. näitä teemoja:

  • Ratapiirroksen tarkastelu ennen rataantutustumista
  • Mitä kaikkea siitä tulisi huomioida ja miksi?
  • Miten voi valmistautua jo ennen rataantutustumista?
  • Miten radan saa kokonaisuutena haltuun rataantutustumisessa?
  • Miten parannat suoritusvarmuuttasi hyvällä rataantutustumisella?

Luennoitsijana rally-tokon ylituomari, ammattivalmentaja sekä moninkertainen SM-mitalisti Krista Karhu.

Luennoitsijan esittely

Krista on kasvatustieteen maisteri ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Krista kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä, jonka omistaa yhdessä avomiehensä Mika Jalosen kanssa. Krista kouluttaa pääasiassa rally-tokon ja tokon valmennusryhmiä sekä antaa yksityisopetusta molemmissa lajeissa. Krista on myös rally-tokon ylituomari. Krista on kilpaillut tokossa ja rally-tokossa kolmen berninpaimenkoiransa kanssa, jotka ovat kaikki saavuttaneet valion (tai mestarin) arvon molemmissa lajeissa. Kaikki kolme ovat myös sijoittuneet mitaleille rally-tokon SM-kilpailuissa.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
01.08.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettiluento-1-8-rally-tokon-radanlukutaito/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website