Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento 12.10. klo 18 – Koiran persoonallisuus ja koulutettavuus – POISTUNUT ARKISTOSTA!

12.10.2017 @ 18:00 - 20:30

12.10.2017 klo 18 – Koiran persoonallisuus ja koulutettavuus

Mitä minun tulisi ohjaajana ja koiranomistajana tietää koiran persoonallisuudesta, tietoisuudesta ja koulutettavuudesta?

Luennoitsija: FT, biologi, ja eläinten käyttäytymistutkija Katriina Tiira

Huom. Tämä luento on poistunut jäsenten luentoarkistosta. 

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

  • Koiran tunteet, empatia ja tietoisuus ja niiden vaikutus
  • Rotujen erilaisuus ja koulutettavuus
  • Koirien ongelmanratkaisukyky ja -strategiat

Luennoitsijan esittely

Katriina Tiiralla on lähes 20 v kokemus eläinten käyttäytymisen tutkijana Helsingin yliopistossa. Viimeiset seitsemän vuotta Katriina on tutkinut koirien käyttäytymistä ja tehnyt useita tieteellisiä julkaisuja mm. koirien pelokkuuteen tai stereotyyppiseen käytökseen vaikuttavista ympäristötekijöistä. Katriina väitteli filosofian tohtoriksi 2001 Helsingin yliopistosta aiheesta “Integrated analysis of aggression in salmonids”, jonka jälkeen hän jatkoi Suomen Akatemian tutkijatohtorina Helsingin yliopistossa. Vuosina 2008-2015 Katriina toimi post doc -tutkija Prof Hannes Lohen Koiragenetiikan tutkimusryhmässä, tutkien koirien käyttäytymistä ja käyttäytymisen geenitaustaa. Katriina on toiminut vuodesta 2001 Invalidiliitto ry:n avustajakoirien luonnetesti- ja käyttöönottotestituomarina, sekä vuodesta 2012 Koirat Kasvatus- ja Kuntoutustyössä ry:n soveltuvuuskoe- ja työnäyttötuomarina. Katriina Tiiran oma smartDOG-yritys järjestää koirien käyttäytymisen testausta. Koulutus ja kilpailukokemusta löytyy omien koirien kanssa vuodesta 1984 alkaen mm. PK-haku, jälki, TOKO, NOME-B ja WT. Paras tulos taitaa olla vuosien takaa (1997) PK-SM:issä HAUSTA pronssia suursnautseriuros Konstan kanssa. Katriinalla on ollut useita erirotuisia koiria: suursnautsereita useampia, labradori, sileäkarvainen noutaja, cockerspanieli sekä sekarotuinen. Tällä hetkellä kotoa löytyy metsästyslinjainen labradori sekä cockerspanieli.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.10.2017
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website