Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento 14.12. klo 18 – Koiranomistajan jaksaminen – POISTUNUT ARKISTOSTA!

14.12.2017 @ 18:00 - 20:30

14.12.2017 klo 18 – Koiranomistajan jaksaminen muutostilanteissa

Huom. Tämä luento on poistunut jäsenten luentoarkistosta.

Joskus harrastajalla tuntuu aika loppuvan, suunnitelmat ja treenit menevät mönkään. Koira voi sairastua, sillä on ongelmakäytös, jonka kouluttaminen vie paljon energiaa ja aikaa, tai sitten elämässä tapahtuu koiriin liittymättömissä asioissa suuria muutoksia. Miten jaksaa sekä tavallista lemmikkiarkea että pitkiä koulutusprosesseja vaihtelevuuksineen?

Luennoitsija: Piia Laine

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

  • Elämänarvot, ajankäyttö, stressi, muutoksiin sopeutuminen
  • Eläminen haasteellisissa tilanteissa: mm. kun aika on kortilla, suunnitelmat tai treenit menevät mönkään, koira sairastuu tai alkaa esiintyä ongelmakäytöksiä
  • Ihmisen palautuminen ja sosiaalisen ympäristön ja paineen vaikutukset harjoitteluun

Luennolla käsitellään muun muassa elämänarvojen, ajankäytön, erilaisten tunteiden, stressin ja muutoksen tekemisen perusteiden kautta jaksamiseen ja suorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä. Kaikki asiat linkitetään koiraelämän käytäntöön niin tavoitteiden, treenikuplan (ihminen voi tarvita oman treenikuplaehdollistumansa, ennen kuin lähtee toimimaan koiran kanssa!) kuin oman ja koiran vireen kautta. Kiinnitämme huomiota myös ihmisen palautumiseen ja sosiaalisen ympäristön ja paineen vaikutukseen onnistuneen harjoittelun taustalla.

Luennoitsijan esittely

Piia Laine on yritysviestinnän tradenomi, mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitaja, kirjallisuusterapiaohjaaja, työnohjaaja ja eläintekouluttajaopiskelija (Amiedu). Työkokemusta on suuresta kaupallisesta yrityksestä, mielenterveystyöstä niin akuuttihoidosta kuin kolmannen sektorin puolelta, sekä eri alojen ihmisten ohjaamisesta niin kirjallisuusterapeuttisilla menetelmillä että työnohjauksella. Hän on myös julkaissut kaksi teosta työelämään liittyen.

Piialla on noin kymmenen vuoden kilparatsastustausta ja yli viiden vuoden kokemus kahdesta kodinvaihtajakoirasta, kahden pennun kasvatuksesta, joista toinen meni työhön opaskoiraksi. Näiden koirien kanssa on eletty kotiutumiseen liittyviä stressijaksoja, hoidettu erilaisia kipuja, mutta myös harrastettu monia lajeja sekä aloitettu kilpaileminen pienimuotoisesti. Tällä hetkellä Piia työskentelee eläinalalla asiakaspalvelutehtävissä ja kouluttaen arjen perustaitoja, erilaisia aktivointeja, joilla on myös käytännön hyöty sekä auttaen ongelmanratkaisussa.

Piia on luennoinut koiranomistajan jaksamisesta aiemmin mm. OnniDogissa sekä aiemmilla luennoilla pk-seudulla.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.12.2017
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website