Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 10.6. klo 18.30 – Hyppytekniikka

10.06.2020 @ 18:30 - 20:30

Keskiviikko 10.6.2020 klo 18.30-20.30 – Hyppytekniikka

Hyppytekniikkaharjoittelun tavoitteena on valmistaa koiraa hyppyteknisiin taitoihin, joita monessa koiraurheilulajissa koirilta edellytetään. Hyppäämisen harjoittelu hyppytekniikan keinoin, erillään lajiharjoittelusta, antaa koiralle mahdollisuuden keskittyä hyppäämisen oppimiseen erillisenä taitona. Hyppytekniikkaharjoittelun tavoitteena on harjoittaa koiraa laadukkaaseen, turvalliseen ja teknisesti hyvään hyppäämiseen. Hyppytekninen osaaminen ja hyvät hyppäämisen arviointitaidot auttavat koiraa suoriutumaan lajiharjoittelussa hypyistä tehokkaasti sekä lisäävät turvallisuutta kaikissa hyppyjä sisältävissä koiraurheilulajeissa.

Hyppytekniikkaluennolla perehdytään hyppytekniikkaharjoitteluun sekä hyppäämisen osataitoihin ja fyysisiin edellytyksiin.

Luennoitsija: Lotta Lehtinen

Luennoitsijan esittely

Lotta Lehtinen

”Kiinnostukseni ja ammatillisen osaamiseni kohteena on urheileva koira kokonaisvaltaisesti. Olen koulutukseltani eläinfysioterapeutti ja hyppytekniikkakouluttaja, mutta valmennan vuosien kokemuksella myös agilityssä –  intohimonani koiran fysiikan ja sen taitojen sekä osaamisen kehittäminen vastaamaan lajien vaatimuksia. Pyrin kannustamaan koulutettaviani kohti edistymistä ja tekemään laadukkaasti oikeita asioita kussakin kehitysvaiheessa.”

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10.06.2020
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website