Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aktiivisuusviikot 18.5.-29.6.

18.05.2020 - 29.06.2020

Aktiivisuusviikot 18.5.-29.6.

Touko-kesäkuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä AKTIIVISUUSVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (18.5.-29.6.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita koiran aktiivisuuden ja hyvän ohjaajafokuksen rakentamiseksi. Teemaviikkoihin kuuluu myös aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

 • Nettiluento suorana lähetyksenä ma 18.5. klo 18.30-20
 • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä ma 29.6. klo 18.30-20

Teemaviikkojen sisältö

Teemaviikoilla käsitellään mm.:

 • Aktiivisuus – mitä se on?
 • Toimiva yhteistyö ja luottamus ohjaajan kanssa, ohjaajafokus
 • Houkuttelu vai tarjoaminen?
 • Stabiliteetti aktiivisuuden vastavoimana – mitä se on?
 • Aktiivisuus, odotusarvot ja rentous
 • Aktiivisuuden ja stabiliteetin tasapaino ja treenien sujuvuus

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Maiju Ojamies.

 

”Olen aloittanut koiraharrastamisen 16 vuotta sitten valkoisten länsiylämaanterriereideni kanssa. Agilityn rinnalle tullut toko vei mukanaan ja nyt jo edesmenneestä Elli-westiestäkin saatiin urakoitua tottelevaisuusvalio. Tällä hetkellä 8,5-vuotias bordercollie Ihme on tottelevaisuus- ja agilityvalio ja kuulunut useita vuosia TOKO-valmennusrenkaaseen sekä viime vuonna TOKO-edustusjoukkueeseen ja sen kanssa on kisattu myös PK-lajien, rally-tokon ja koiratanssin alemmissa luokissa. Puolitoistavuotias bordercollie Lempi vasta aloittelee harrastusuraansa tokon, PK-lajien ja agilityn parissa.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja olen myös suorittanut käyttäytymisanalyysipohjaiset eläinkouluttajaopinnot Tampereen yliopistossa. Kouluttajana ja koiranohjaajana minulle on erityisen tärkeää, että koira ja ohjaaja muodostavat hyvän tiimin, jossa yhteistyö toimii, yhteinen tekeminen on mukavaa, osapuolet luottavat toisiinsa ja kommunikaatio toimii molempiin suuntiin. Tavoitteenani on ohjaajaa kohtaan aktiivinen ja yritteliäs koira, joka toimii tehtävään sopivassa vireessä työskennellen tarkasti ja keskittyneesti mutta silti rennosti ilman ylimääräistä painetta tai stressiä. Jotta tähän päästään, koiralla täytyy toki olla myös riittävät tekniset taidot ja esimerkiksi kehonhallintaan ja fyysiseen kuntoon liittyvät valmiudet eri tehtävien suorittamiseen.”

Näin pääset katsomaan videot!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 5-8 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
18.05.2020
Loppuu:
29.06.2020
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website