Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 23.4. klo 18.30 – Palkkaaminen – kohti kisasuoritusta

23.04.2020 @ 18:30 - 20:30

Torstai 23.4.2020 klo 18.30-20.30 – Palkkaaminen – kohti kisasuoritusta

Tällä luennolla pohditaan koiran palkkaamista ja palkkauksen rakentamista pikkuhiljaa kohti kisamaista suoritusta. Luennolla käydään läpi mm. näitä teemoja:

  • Miten koira palkkautuu?
  • Erilaiset tavat palkata koiraa
  • Palkan odotukset – milloin sitä on liikaa?
  • Kohti kisoja – palkattomuus (tai viivästetty palkka)
  • Kisamainen treenaaminen

Luennoitsija: vuoden 2019 tokon suomenmestari ja vuoden 2017 pk-jäljen suomenmestari Mari Leiviskä

Luennoitsijan esittely

Mari Leiviskä

Koiraharrastustaustani alkaa jo lapsuudenkodista, kultaistennoutajien keskuudesta. Ensimmäinen oma koirani oli hovawartnarttu Ronja, jonka kanssa harrastettiin ja kilpailtiin agilityssä sekä tokossa. Nykyisin minulla on neljä bordercollieta. Niistä vanhin on reilu 14-vuotias (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA JK2) Rimma, joka viettää nykyään vauhdikkaita eläkepäiviä. Rimman tyttö Puuma (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA FI KVA JK3 M-17) on 10-vuotias ja kilpailee edelleen tokossa. Lisäksi laumaan kuuluu kaksi Puuman poikaa, niistä vanhempi on 6-vuotias (POHJ & FI & SE & DK TVA JK2 TSM-19) Roima, joka on myös TOKO Valmennusrenkaan jäsen sekä Suomen Toko edustusjoukkueessa 2019 & varakoirana 2018. Lauman nuorimmainen on juuri 2 vuotta täyttänyt Yoda, joka vastikään kilpaili ensimmäistä kertaa tokon Alo-luokassa.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23.04.2020
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website