Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 15.5. – Kohti sujuvaa suorittamista agilityssä

15 toukokuun @ 19:00 - 21:00

luento kohti sujuvaa suorittamista agilityssä

Keskiviikko 15.5.2024 klo 19-21 – Kohti sujuvaa suorittamista agilityssä

Tällä luennolla perehdytään siihen, miten agilityradalle saadaan rakennettua saumaton yhteistyö, jossa koira kuuntelee ja keskittyy. Kaikki lähtee asioiden vahvasta ja varmasta osaamisesta. 

Kyseessä on yhteistyöluento Suomen Agilityliiton kanssa, eli SAGI-lisenssillä pääsee luennon katsomaan 1 kk ajan suoran lähetyksen jälkeen. SAGI lähettää erikseen omassa uutiskirjeessään ohjeistuksen lisenssinhaltijoilleen.

Luennoitsija: SAGI-liittokouluttaja ja Urheilu- ja työkoirien valmennuksen erikoisammattitutkinnon suorittanut Marianne Asikainen

 

Muun muassa näitä asioita luennolla käsiteltiin, katso videolta! 


Luennon teemat

 • Mitkä asiat luovat perusteita yhteistyölle?
   • Peruskäytökset agilityn ympärillä
   • Mitä koiralta halutaan ja rutiinit eri tilanteisiin
 • Sujuvan käytöksen kriteerit
 • Käytösmallien testaus
   • Mitä koira todella osaa ja miten määritellä osaaminen
   • Esimerkkinä suullinen vihje

Luennosta sanottua

 • “Kiitos, erittäin hyvä luento!”
 • “Tästä luennosta sain myös rally-tokoon erinomaisia ajatuksia, kiitos siitä!”
 • “Todella hyvä luento siitä, miten perusasioita on hyvä vahvistaa ja miten niistä ihan kaikki lähtee.”


Luennoitsijan esittely

Luennoitsija Marianne Asikainen on agilityvalmentaja ja suorittanut Urheilu- ja työkoirien valmennuksen erikoisammattitutkinnon. Hän toimii Suomen Agilityliiton liittokouluttajana. Mariannella on takana yli 20 vuotta koirien kanssa kilpailemista kahdeksassa eri lajissa. Hän on hakenut oppia niin kansainvälisistä seminaareista kuin alansa huippujen valmennuksista. Mariannen oma tavoite on aina ollut itsenäinen ja taitava koira lajissa kuin lajissa: koira, joka osaa myös itse ratkaista haasteita. Marianne suhtautuu koiran oppimiseen ja hyvinvointiin hyvin kokonaisvaltaisesti, mikä vaikuttaa koiran suorittamiseen myös kisakentillä. Marianne kokeekin tämän kokonaisvaltaisen ymmärryksen omaksi intohimokseen, koska tavoitteena on saavuttaa helpolta tuntuva flow-fiilis joka suorituksessa.

 

Näin pääset luennolle

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia. Jäsenillä on yhdellä jäsenmaksulla katsottavissaan satoja tunteja videomateriaalia.
 2. Pääset katsomaan luennon jäsenten luentoarkistosta, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa.

Liity jäseneksi

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15 toukokuun
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjät

SporttiRakki
Suomen Agilityliitto