Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 15.6. klo 19 – Motivoiva harjoittelu agilityssä

15.06.2022 @ 19:00 - 21:00

Keskiviikko 15.6.2022 klo 19-21 – Motivoiva harjoittelu agilityssä

Tällä luennolla pureudutaan motivoivaan harjoitteluun agilityssä ja mitä tekijöitä motivaation kannalta on oleellista ottaa huomioon. Luennon teemoihin kuuluvat mm. vireenhallinta, motivaatio ja palkkaus sekä treenien suunnittelu.

Kyseessä on yhteistyöluento Suomen Agilityliiton kanssa, eli SAGI-lisenssillä pääsee luennon katsomaan 1 kk ajan suoran lähetyksen jälkeen. SAGI lähettää erikseen omassa uutiskirjeessään ohjeistuksen lisenssinhaltijoilleen.

Luennoitsija: Agilityvalmentaja Kerttu Kaikkonen

Luennon sisältö

  • vireenhallinta (erityisesti alkuverryttelyn, taukojen ja suunnittelun merkitys)
  • motivaatio ja palkkaus (mm. palkan valinta, vaihtelu virkistää)
  • treenien suunnittelu (mm. sopivasti vaihtelua, tavoitteet huomioon, treeniluuppi eli sujuvat treenikäytännöt, kriteerin asettaminen ja nostaminen, virheetön oppiminen)

Luennoitsijan esittely

Luennoitsijana toimii agilityvalmentaja Kerttu Kaikkonen.

“Olen espoolainen agilityvalmentaja, yksi Suomen Agilityliiton liittokouluttajista ja toinen Koira ohjaksissa -podcastin tekijöistä. Agilityvalmentajana painotan ennen kaikkea onnistumisen iloa, perustaitojen tärkeyttä, sekä koiran että ohjaajan oman ajattelun kehittämistä ja vastuun ottamista omasta kehittymisestä. Kohtaan kaikki ohjaajat ja koirat yksilöinä ja nautin siitä, että pääsen auttamaan kullekin toimivien ratkaisujen löytämisessä!

Agilityn alkeiskurssille eksyin ensimmäisen koirani göötti Freyan kanssa vuonna 2008, ja sillä tiellä olen edelleen. Valmentaminen on kuitenkin nyt jo pidempään ollut minulle se ykkösprioriteetti agilityn parissa ja olenkin viime vuosina panostanut erityisesti siinä kehittymiseen. Minulla on Suomen Agilityliiton myöntämä agilityvalmentajan (AVA3) pätevyys ja nykyään koulutan Suomen Agilityliiton liittokouluttajana muita agilityvalmentajia liiton valmentajakoulutuksissa. Jatkuva kehittyminen on minulle ensisijaisen tärkeää, joten luonnollisesti viimeistelen parhaillaan eläintenkouluttajan ammattitutkintoa. Sydämeni sykkii erityisesti koiran motivoinnin ja vireenhallinnan sekä perustaitojen suuntaan, niin harrastuslajeissa kuin arkihommissakin.

Taloudessamme on tällä hetkellä kaksi bordercollieta, Isla (s. 2013) ja Cosmo (s. 2018). Astetta haasteellisemman Cosmon kanssa harrastamme arkijuttujen lisäksi rennosti agilityä, ja sairaseläkkeellä oleva Isla pääsee lähinnä virkistämään mieltään satunnaisten tokoilujen muodossa. Agilityn lisäksi olen treenaillut Islan kanssa tokoa ja rallytokoa (RTK1), Cosmon kanssa olen päässyt tutustumaan mm. noseworkiin ja suojeluun. Koiravahvuuteen laskettaneen myös äitini uunituore göötti Mårten (s. 2022), jonka kanssa vasta aloittelemme agilityn perustaitoihin tutustumista ja hiljalleen rakentelemme yhteistyötä.”

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.06.2022
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website