Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemaviikot 6.7.-7.8.: Vepe

06.07.2022 - 07.08.2022

Vepen teemaviikot 6.7.-7.8.2022

Heinä-elokuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä VEPEN TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (6.7.-7.8.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita vesipelastuksen eli vepen harjoitteluun. Teemaviikkoihin kuuluu aloitusluento ja mahdollisuus kysyä videoartikkeleissa lisävinkkejä valmentajalta. (Tällä kertaa teemaviikoilla ei pidetä suoraa Q&A-kyselytuntia erikseen.)

 • Nettiluento julkaistaan tallenteena ke 6.7.

Teemaviikkojen sisältö

Näillä teemaviikoilla pureudutaan vepen eri osa-alueiden harjoitteluun ja treenivinkkeihin. Teemaviikoilla käsitellään mm. näitä aiheita:

 • Millainen on hyvä vepe-koira?
 • Vepe-koulutuksen perusta
 • Mahdolliset ongelmat ja niiden juurisyyt
 • Mitä voi harjoitella kuivalla?
 • Avustajan rooli sekä virittelyt ja rutiinit
 • Tolpat ja suunnat
 • Vienti
 • Veneen haku (eri luokat)
 • Hukkuva
 • Mistä ja miten vaihtelua treeneihin?

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Anna-Leena Väätänen. Anna-Leena on harrastanut vesipelastusta menestyksekkäästi nyt 8 vuoden ajan. Hänen bordercollie Neolla on SM-kultaa vuodelta 2019, on monen maan vesipelastusvalio ja on myös tehnyt tähän mennessä suomalaiskoirista ainoana tuloksen kansainvälisestä IPOR-vepestä (tästä Anna-Leena kirjoitti SporttiRakkiin aiemmin tarinaa).

Kuva: Mikhel Rikas

“Olen vihtiläinen koiraharrastaja, jonka lajivalikoima on vaihdelleet ajan ja eri koirien myötä. Tällä hetkellä harrastuslajeinani on pääasiallisesti toko ja vepe, satunnaisesti myös agility ja jäljestys. Meillä asustaa kolme koiraa: bordercollieuros Neo (VM-19, POHJ TVA, FI & EE & DK & SE & NO TVA, FI & EE & LV VPVA Myytin Fiksu ja Kypsä), suomenlapinkoirauros Raito (TK2 RTK2 BH Shacal Tulenarka) ja bordercollieuros Monni (BH Tending Lynx).”

Näin pääset katsomaan videot!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin teemaviikot

SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 5-8 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.
Kaikki teemaviikkojen materiaalit tallennetaan jäsenten videoarkistoon, josta jäsenillä on pääsy kaikkiin sen materiaaleihin. 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
06.07.2022
Loppuu:
07.08.2022
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website