Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 15.8. klo 18 – Arki hallintaan

15.08.2018 @ 18:00 - 20:30

Keskiviikko 15.8.2018 klo 18-20.30 – Arki hallintaan

Miten ja mitä kouluttamalla voisit tehdä arjestasi entistä helpompaa koirasi kanssa? Miten voit kouluttaa pois käytöksiä, jotka eivät ole toivottavia? Entä miten vahvistat tärkeitä käytöksiä kuten varmaa luoksetuloa? Miten teet arjesta stressittömämpää sekä koirallesi että itsellesi?

Luennolla käsitellään mm. näitä teemoja:

 • Luopuminen
 • Hihnakäyttäytyminen
 • Ei-toivottujen käytösten poiskouluttaminen
 • Rauhoittuminen ja paikallamakuu
 • Ihmisten ja koirien ohittaminen
 • Tervehtiminen
 • Luoksetulo
 • Arjen ja harrastamisen yhdistäminen

Luennoitsijana Koirakoulu Vision eläintenkouluttaja ja ammattikouluttaja Sari Paavilainen.

Luennosta sanottua:

 • ”Mahtava luento, paljon hyviä vinkkejä arkielämään sekä myös harrastamiseen! Kiitos!”
 • ”Kiitos illan hyvästä luennosta, aina oppii jotain uutta ja hyviä ideoita arkeen!”
 • ”Paljon asiaa, joita en ollut tullut edes ajatelleeksi, vaikka koirien kanssa on tullut harrastettua pitkäänkin. Kiitos hyvistä vinkeistä!”

 


Luennoitsijan esittely

Sari on Koirakoulu Vision vetäjä, ammattitutkinnon v. 2010 suorittanut eläintenkouluttaja, joka on toiminut ammattikouluttajana vuodesta 2003. Sari on myös hyväksytty eläintenkouluttajan ammattitutkinnon tutkintotilaisuuden arvioijaksi sekä on myös toiminut aiemmin Suomen eläintenkouluttajat ry:n hallituksen jäsenenä. Perus- ja arkikoulutuksen lisäksi hän kouluttaa Kuulo- ja tukikoirat ry:n toiminnassa kuulo-, diabetes-, epilepsia- ja tukikoiria. Hänen oma suurin kiinnostuksen kohteensa on eläinten käyttäytyminen ja oppiminen sekä eläinten hyvinvointi. Itsellään hänellä on pitkä koiraharrastustausta ja on kouluttanut mm. ensimmäisen jälkikoiransa operantisti v. 2002.

Sari on kouluttajaurallaan pilotoinut monenlaisia asioita: meripelastuskoiran kouluttamista Helsingin meripelastusyhdistyksessä, ID-jälkeä Ilkka Hormilan opissa, kouluttanut eläinnäyttelijöitä ja kokeillut mm. karhujen kouluttamista. Oppinsa hän on ammentanut enimmäkseen käytännön työstä ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä Tuire Kaimion ja Tommy Wirenin kanssa.

Näin pääset luennolle!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
 3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.08.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettiluento-15-8-helppo-arki/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website