Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 18.7. klo 18 – Hakukoiran ilmaisu – KATSOTTAVANA 30.4.2019 asti

18.07.2018 @ 18:00 - 20:30

Keskiviikko 18.7.2018 klo 18-20.30 – Hakukoiran ilmaisu

Miten hakukoiralle (pk, peko) opetetaan haukku- tai rullailmaisu? Entä mitä tehdä, mikäli ilmaisussa ilmenee ongelmia harrastusuran aikana? Miten vahvistetaan oikea käytöstä ilmaisussa?

Tämän luennon tallenne on katsottavissa jäsenille 30.4.2019 asti.

Luennolla käsitellään sekä ilmaisun koulutusvaiheita että korjaussarjoja jo ilmenneisiin ilmaisuongelmiin. Luennolla käsitellään mm. näitä yleisimpiä kokeissa ilmeneviä ilmaisuun liittyviä virheitä:

  • Liian pitkät tauot haukkumisessa
  • Ilmaisun lopettaminen liian aikaisin ohjaajan tullessa koiran luo
  • Maalimiehen häiritseminen
  • Rullan tiputtaminen liian aikaisin
  • Epävarmasti näytölle meneminen
  • Valeilmaisut

Luennoitsijana pk-tuomari Reija Nieminen. Hän on saavuttanut hakukokeissa 7 arvokilpailumitalia, toimii lajin tuomarina ja on myös kirjoittanut kirjan hakukoiran koulutuksesta.

Tämä luento on jatkoa kesäkuussa pidetylle luennolle ”Hakukoiran koulutus”, joka on myös edelleen katsottavissa jäsenten luentoarkistossa.

Luennoitsijan esittely

Reija Nieminen on saavuttanut koiransa Eloketun Etiäinen kanssa hakukokeissa 7 arvokilpailumitalia, joista 2 SM-kultaa, 1 Pohjoismaiden mestaruushopea ja 1 Pohjoismaiden mestaruuspronssi. Reija on lisäksi Suomen Palveluskoiraliiton tuomari (lajeina BH, tottelevaisuus, haku) ja Suomen Kennelliiton ylituomari. Reija on myös kirjoittanut kirjan Haamuja Tuulessa, palvelus- ja pelastuskoiran koulutus hakukokeeseen.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18.07.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettiluento-18-7-hakukoiran-ilmaisu/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website