Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 2.9. klo 18.30 – PK-viesti koelajina

02.09.2020 @ 18:30 - 20:30

Keskiviikko 2.9.2020 klo 18.30-20.30 – PK-viesti koelajina

Tällä nettiluennolla käydään läpi pk-viestin perusteita (palveluskoirien viestikoe) sekä miten lajissa voi aloittaa treenaamisen ja edetä kohti kokeita.

Luennoitsija: Hanna Toivanen

Luennoitsija

“Olen Hanna Toivanen, reilu 40 v aktiivikoiraharrastaja Ylöjärveltä. Olen harrastanut PK-lajeja aina vuodesta 1999. Aloitin PK-harrastusurani haun parissa, siitä edeten metsäjälkeen ja vuonna 2016 syntyneen belgini myötä otimme harrastusvalikoimaan myös viestin. Metsäjäljellä olen kisannut nyt neljällä eri koiralla – joista kahdella SM-tasolla. Viestillä olen kisannut toistaiseksi vain belgilläni Mesulla. Viestille koiraa kouluttaessani pyrin rakentamaan siitä itsenäisen ongelmanratkaisijan, jolla on mieletön motivaatio juosta. Viesti lajina kiehtoo, sillä se vaatii koiralta paljon sekä fyysisesti että henkisesti. Tällä hetkellä perheessäni on kaksi aktiivi-iässä olevaa koiraa, Mesu (3v) JK2, VK1 belgianpaimenkoirauros sekä Esko (1v) bordercollieuros.”

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
02.09.2020
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website