Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ma 14.9. klo 18.30 – Nosework-säännöt ja koulutusvinkit

14.09.2020 @ 18:30 - 20:30

Maanantai 14.9.2020 klo 18.30-20.30 – Nosework-säännöt ja koulutusvinkit

Suosioon noussut nosework-laji siirtyi vuodenvaihteessa Kennelliiton alle uusien sääntöjen kera. Koekausi on vihdoin starttaamassa syyskuun puolivälissä ja monelaiset kokeisiin liittyvät asiat askarrauttavat selkeästi harrastajien mieltä.

Lajin ylituomari, eläintenkouluttaja (AT, YTM, CBATI) Miira Hellsten kertoo nettiluennolla säännöistä ja niihin liittyvistä koulutusvinkeistä tuhtia tarinaa muun muassa eri koeluokkien välisistä eroista ja vaatimuksista, hihnankäytöstä, syvistä ja korkeista kätköistä, erilaisista ilmaisutyyleistä, kontaminaatioista, tyhjän tilan treeneistä ja yleisimmistä tuomarin näkemistä virheistä kokeissa.

Luennoitsija: Miira Hellsten

Luennoitsija

Luennoitsija Miira Hellsten on nosework-kokeiden ylituomari. Lisäksi hän on Heiluva Häntä koira- ja kissakoulun perustaja ja eläintenkouluttajan ammattitutkinnon (AT, Amiedu) suorittanut päätoiminen eläintenkouluttaja (vuodesta 2007 lähtien) sekä Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen. Miira on myös yhteiskuntatieteiden maisteri (Jyväskylän yliopisto, pääaine yhteiskuntapolitiikka, sivuaineina mm. viestintäaineita) sekä toistaiseksi ainoa sertifioitu BAT 2.0 eli Behavior Adjustment Training 2.0 -metodin kouluttaja Suomessa (CBATI-tutkinto USA:ssa 2014). 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.09.2020
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website