Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 20.6. klo 18 – Koiran kehonhallinta

20.06.2018 @ 18:00 - 20:30

Keskiviikko 20.6.2018 klo 18-20.30 – Koiran kehonhallinta

Miten koira liikkuu ja mitkä sen kehoa kuormittavat? Mitä voisi tehdä itse kenties toisin kotona tai harrastuksissa, jotta koira pysyisi paremmassa kunnossa?

Tällä luennolla käsitellään harrastuskoiran mutta myös kotikoiran kehonhallintaa. Koiran hyvässä kunnossa pysyminen ja toimiva keho on tärkeää toki kaikille harrastaville koirille, mutta myös kotoisammille lenkkikavereille vammojen ennaltaehkäisemiseksi ja liikkumisen monipuolistamiseksi.

Luennoitsijana Lotta Lehtinen. Hän on lahtelainen eläinfysioterapeutti, fysioterapeutti ja hyppytekniikkakouluttaja, jolla on pitkä koiraharrastushistoria eri lajien parissa.

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

 • Perusteet koiran anatomiasta ja biomekaniikasta eli:
 • Millainen koiran rakenne on?
 • Miten koira liikkuu?
 • Lisäksi mitkä asiat koiran kehoa kuormittavat?
 • Sekä miten ja mitä voisi kotona tai harrastuksissa tehdä, jotta koira pysyisi kunnossa?

Luennosta sanottua:

 • ”Kiitos! Harvinaisen hyvä luento!”
 • ”Kiitokset erinomaisesta luennosta! Todella tärkeää asiaa niin harrastus- kuin kotikoirankin omistajalle.”
 • ”Kiitos, erinomaisia asioita tuli esille – ja videot antoivat paljon lisää.”
 • ”Hyviä harjoituksia, kiitos!”
 • ”Ihan tosi hyvää asiaa ja hyvin ja selkeästi esitetty!”

 


Luennoitsijan esittely

Lotta Lehtinen on eläinfysioterapeutti ja fysioterapeutti (fysioterapeutti AMK 2013, eläinfysioterapian täydennyskoulutus 2017, faskiakoulutus 2017).

Hänellä itsellään on pitkä lähes 20 vuoden kokemus koiraharrastamisesta. Hän on aktiivinen agilityn harrastaja ja on kilpaillut kansallisella tasolla useamman vuoden. Lotta toimii itse myös agility- ja hyppytekniikkavalmentajana. Omien koiriensa kanssa harrastuslajeina ovat agility, toko ja pk-lajit.

Näin pääset luennolle!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
 3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20.06.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettiluento-20-6-koiran-kehonhallinta/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website