Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 27.2. klo 18.30 – Luonnetestitulosten hyödyntäminen – KATSOTTAVANA 30.4.2019 asti

27.02.2019 @ 18:30 - 21:00

Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.30-21 – Luonne- ja persoonallisuustestitulosten hyödyntäminen pennun valinnassa ja jalostuksessa

Tämän luennon tavoitteena on käydä läpi koirien luonne- ja persoonallisuustestitulosten roolia ja hyödyntämistä pennun valinnassa ja jalostuksessa sekä miksi persoonallisuus on tärkeä asia huomioitavaksi.

Luento taustoittaa koirien luonteen ja persoonallisuuden määrittelyä, testausta (mm. luonnetesti ja MH) ja hyödynnettäviä tuloksia yleisesti sekä muuta käyttäytymiseen liittyvää tietoa, jota pennunostaja ja kasvattaja voi hyödyntää. Lyhyesti käydään läpi myös muutamia tutkimustuloksia persoonallisuuden periytymiseen liittyen sekä millaisiin asioihin persoonallisuudessa jalostuksella voi vaikuttaa. Lisäksi käydään muutamalla koiraesimerkillä läpi jalostusvalintojen pohdintaa sekä mitä testitulokset esimerkkikoirista kertovat.

Luennoitsija: Tutkija Heli Väätäjä

Tämän luennon tallenne on katsottavissa jäsenille 30.4.2019 asti.

Luennoitsijan esittely

Heli Väätäjä on tutkija, koirien käyttäytymisen asiantuntija, MH-luonnekuvaaja, smartDOG-lisenssitestaaja ja Kennelliiton Käyttäytymisen jalostustyöryhmän jäsen. Hän toimii myös harrastamiensa rotujen luonne- ja jalostustoimikunnissa käyttäytymisen asiantuntijana ja on vastannut näillä roduilla mm. jalostuksen tavoiteohjelmien käyttäytymisosuuksista. Heli harrastaa ja kisaa koiriensa kanssa tokossa, rally-tokossa ja agilityssä. Helillä on myös koirakoulu Pro MiuHau Ylöjärvellä, jonka toiminta painottuu käyttäytymiseen, elämäntaitoihin ja hyvinvointiin sekä ongelmakoirakoulutukseen. Heli myös kasvattaa pienimuotoisesti.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.02.2019
Aika:
18:30 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2019/01/22/nettiluento-27-2-luonnetestitulosten-hyodyntaminen/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website