Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ke 6.2. klo 18.30 – Tokon perusteet

06.02.2019 @ 18:30 - 20:00

Keskiviikko 6.2.2019 klo 18.30-20 – Q&A Kysy tokon perusteista

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään aloittelevan tokokoiran perustaidoista ja kouluttamisesta. Valmentajana kysymyksiin vastaa Maiju Ojamies.

Lähetys on osa tammi-helmikuun aikana (14.-17.2.) SporttiRakissa käynnissä olevia TOKON PERUSTEET -teemaviikkoja, jolloin julkaisemme muutaman päivän välein valmentajan vinkkivideoita tokon tärkeiden perustaitojen opetteluun, jotka toimivat pohjataitoina myöhemmälle varsinaiselle lajiharjoittelulle. Kannattaa siis katsoa ensin valmentajan vinkkivideot ja sen jälkeen hyödyntää Q&A-lähetys kysymällä valmentajalta suoraan lisävinkkejä.

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Tokon perusteet -teemaviikoilla valmentajana toimii Maiju Ojamies.

”Olen aloittanut koiraharrastamisen reilut 15 vuotta sitten valkoisten länsiylämaanterriereideni kanssa. Agilityn rinnalle tuli jossakin vaiheessa toko ja se vei mukanaan ja Elli-westiestäkin saatiin leivottua tottelevaisuusvalio. Samaan aikaan on toki koko ajan tullut tehtyä eri lajeja laidasta laitaan. Nykyinen kisakoirani bordercollie Ihmeen kanssa kuulumme TOKO-valmennusrenkaaseen, se on tottelevaisuus- ja agilityvalio ja lisäksi kisannut alemmissa luokissa PK-lajeissa, rally-tokossa ja koiratanssissa.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja olen juuri viimeistelemässä käyttäytymisanalyysipohjaisia eläinkouluttajaopintoja Tampereen yliopistossa. Tulevaisuuden harrastuskaverina kotona kasvaa bordercollienpentu Lempi. Lempin tulevaisuuden päälaji ei ole selvillä, koska minua kiinnostaa niin moni eri laji, joten harjoittelun pääpaino tulee olemaan hyvien pohjien luomisessa tasapainoisesti erilaisia harrastuslajeja ajatellen. Kouluttajana pidän erityisen tärkeänä koiran ja ohjaajan välistä hyvää suhdetta ja yhteistyötä, molemminpuolista luottamusta sekä koiran tehtävää sopivaa ja tarkoituksenmukaista työskentelyvirettä, jossa koira pystyy toimimaan ilman turhaa ylimääräistä stressiä.”

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtumasivulla jo aiemmin

HANKI JÄSENYYS!

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
06.02.2019
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2019/01/03/qa-kyselytunti-ke-6-2-tokon-perusteet/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website