Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ke 30.1. klo 18.30 – Agility Games

30.01.2019 @ 18:30 - 20:00

Keskiviikko 30.1.2019 klo 18.30-20 – Q&A Kysy agilityn uusista pelimuodoista

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään agilityn uusista pelimuodoista. Snooker ja Gambler tulivat virallisiksi vuoden alusta. Mitä ne ovat ja miten ne eroavat toisistaan? Kuinka Gamblerissa kerätään isot pisteet ja miksi Snookerissa on punaisia hyppyjä? Valmentajana kysymyksiin vastaa Jessi Landen. 

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Agilityharrastajien kysymyksiin vastaa Jessi Landen. Hän on agilitytuomari, koulutusohjaaja, agilityvalmentaja, Games-tuomari ja Suomen WAO-joukkueen (World Agility Open) joukkueenjohtaja jo toista vuotta peräkkäin. 

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtumasivulla jo aiemmin

HANKI JÄSENYYS!

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.01.2019
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2019/01/17/qa-kyselytunti-ke-30-1-agilityn-games/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website