Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 6.6. klo 18 – Hakukoiran koulutus – KATSOTTAVANA 30.4.2019 asti

06.06.2018 @ 18:00 - 20:30

Keskiviikko 6.6.2018 klo 18-20.30 – Hakukoiran koulutus

Miten hakukoiran koulutus aloitetaan? Miten koulutus viedään läpi kilpailuvalmiuteen asti eri osa-alueineen? Miten rakennetaan ja ylläpidetään motivaatio hakutyöskentelyyn?

Tällä luennolla käsitellään hakukoiran koulutusta alkeiskoulutuksesta aina kisakentille asti.

Luennoitsijana Reija Nieminen. Hän on saavuttanut hakukokeissa 7 arvokilpailumitalia, toimii lajin tuomarina ja on myös kirjoittanut kirjan hakukoiran koulutuksesta.

Tämän luennon tallenne on katsottavissa jäsenille 30.4.2019 asti.

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

 • Vietti, tekniikka ja ohjattavuus
 • Hakukoiran koulutus alkeista kilpailukentille
 • Motivaation rakentaminen
 • Piston rakentaminen osissa
 • Ilmaisu
 • Hallinnan rakentaminen
 • Koevalmistelut

Luennoitsijan esittely

Reija Nieminen on saavuttanut koiransa Eloketun Etiäinen kanssa hakukokeissa 7 arvokilpailumitalia, joista 2 SM-kultaa, 1 Pohjoismaiden mestaruushopea ja 1 Pohjoismaiden mestaruuspronssi. Reija on lisäksi Suomen Palveluskoiraliiton tuomari (lajeina BH, tottelevaisuus, haku) ja Suomen Kennelliiton ylituomari. Reija on myös kirjoittanut kirjan Haamuja Tuulessa, palvelus- ja pelastuskoiran koulutus hakukokeeseen.

Näin pääset luennolle!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
 3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
06.06.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website