Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nettiluento ma 1.4. klo 18.30 – Fysiikkaharjoittelu

huhtikuu 1 @ 18:30 - 21:00

Maanantai 1.4.2019 klo 18.30-21 – Fysiikkaharjoittelu

Tällä luennolla käydään läpi koiran fyysisen kunnon kehittämistä etenkin voimaa ja vauhtia vaativiin lajeihin, kuten agilityyn ja pk-lajeihin. Miten rakentaa hyvä lihaskunto ja fysiikka? Millaista on laadukas harjoittelu? Ja miten rakennetaan turvallinen ja hyvä hyppytekniikka?

Luennolla käydään läpi mm. näitä teemoja: 

  • Koiran fyysisen kunnon eri osa-alueet
  • Miten koiran kuntoa voi kehittää erilaisilla harjoituksilla
  • Eri koiraurheilulajien fyysisiä vaatimuksia
  • Tasapainoinen harjoittelu ja harjoittelun rytmittäminen
  • Hyppytekniikan osa-alueet ja niiden kehittäminen

Luennoitsija: Lotta Vuorela

Luennoitsijan esittely

”Lotta Vuorela on liikunnanohjaaja amk, urheiluhieroja, koira- ja hevoshieroja, agilityn valmentajatutkinnon suorittanut lajivalmentaja sekä agilityn hyppytekniikkakouluttaja. Lotta on on pitkänlinjan koiraharrastaja, joka on kilpaillut useammassa koiraurheilulajissa lajin huipulla. Agility, greyhoundien ratajuoksu, metsästys sekä mejä ovat olleet eniten sydäntä lähellä. Lotta on toiminut neljän vuoden ajan myös päätoimisena agilityvalmentajana ja yrittäjänä. Tällä hetkellä Lotalla on kotona agilitystä eläköitynyt australiankelpie Plikka, kaksi metästyslinjaista cockeria Kille ja Jocke, joiden kanssa Lotta treenaa ja kilpailee agilityssä sekä metsästyksessä. Koiraurheilussa Lotan sydäntä ovat lähellä koirien fyysisen kunnon kehittäminen sekä ylläpito sekä koiran kannalta kestävä harrastaminen.”

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 1
Aika:
18:30 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2019/03/11/nettiluento-1-4-koiran-fysiikkaharjoittelu/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti:
toimitus@sporttirakki.fi
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/