Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti to 25.4. klo 19.30 – Rally-tokon ratavinkit

25.04.2019 @ 19:30 - 21:00

Torstai 25.4.2019 klo 19.30-21 – Q&A Kysy rally-tokon ratavinkkejä

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään lisävinkkejä rally-tokon ratoihin ja radanlukuun. Kyselytunti on jatkoa aiemmalle radanlukutaidon nettiluennolle, joka kannattaa katsoa ensin! Valmentajana kysymyksiin vastaa rally-tokon ylituomari Krista Karhu. Krista on koonnut tälle kyselytunnille valmiiksi erilaisia ratapohjia, joita käydään lähetyksen aikana läpi. Lisäksi kuuntelijat pääsevät esittämään kysymyksiä sekä etukäteen että lähetyksen aikana. 

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Krista Karhu on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja ammattikouluttaja Koirakoutsi-valmennusyrityksessään. Krista on lisäksi rally-tokon ylituomari ja kilpaillut rally-tokossa sekä tokossa kolmen berninpaimenkoiransa kanssa, jotka ovat kaikki saavuttaneet valion (tai mestarin) arvon molemmissa lajeissa. Kaikki kolme ovat myös sijoittuneet mitaleille rally-tokon SM-kilpailuissa.

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtumasivulla jo aiemmin

HANKI JÄSENYYS!

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25.04.2019
Aika:
19:30 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2019/04/04/qa-kyselytunti-to-25-4-ratavinkkeja/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website