Keskiviikko 1.8.2018 klo 18-20.30 – Rally-tokon radanlukutaito

Oletko valmistautumassa rally-tokon SM:iin – haluatko tietää, miten parannat suoritusvarmuuttasi hyvällä rataantutustumisella? Entä mitä rataantutustumisessa ja jo ennen sitä olisi hyvä huomioida? Miten saat radan kokonaisuutena haltuun?

Luennolla käsitellään mm. näitä teemoja:

  • Ratapiirroksen tarkastelu ennen rataantutustumista
  • Mitä kaikkea siitä tulisi huomioida ja miksi?
  • Miten voi valmistautua jo ennen rataantutustumista?
  • Miten radan saa kokonaisuutena haltuun rataantutustumisessa?
  • Miten parannat suoritusvarmuuttasi hyvällä rataantutustumisella?

Luennoitsijana rally-tokon ylituomari, ammattivalmentaja sekä moninkertainen SM-mitalisti Krista Karhu.

Luennoitsijan esittely

Krista on kasvatustieteen maisteri ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Krista kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä, jonka omistaa yhdessä avomiehensä Mika Jalosen kanssa. Krista kouluttaa pääasiassa rally-tokon ja tokon valmennusryhmiä sekä antaa yksityisopetusta molemmissa lajeissa. Krista on myös rally-tokon ylituomari. Krista on kilpaillut tokossa ja rally-tokossa kolmen berninpaimenkoiransa kanssa, jotka ovat kaikki saavuttaneet valion (tai mestarin) arvon molemmissa lajeissa. Kaikki kolme ovat myös sijoittuneet mitaleille rally-tokon SM-kilpailuissa.

Varaa paikka

VARAA PAIKKASI tälle huippuluennolle!

Luento on SporttiRakin jäsenille ilmainen. Muille hinta 25 e. SporttiRakin jäsenet saavat alennuksen verkkokaupasta automaattisesti ollessaan kirjautuneena sisään.

Luennolle ilmoittautuneilla on mahdollisuus lähettää etukäteen kysymyksiä, joita haluavat luennoitsijalta kysyä.

 

VARAA PAIKKASI LUENNOLLE!

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Luentoja järjestetään noin kerran kuussa. ProRakki-jäsenet pääsevät osallistumaan luennoille veloituksetta! Lisäksi jäseneksi liittyneet pääsevät katsomaan kaikki luennot myös jälkikäteen.