Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nettiluento ma 12.6. klo 18.30 – Eri palkkaustavat

12 kesäkuun @ 18:30 - 20:30

Maanantai 12.6.2023 klo 18.30-20.30 – Eri palkkaustavat

Luennolla perehdytään palkkaamiseen: mm. mikä kaikki voi toimia koiralle palkkana, miten varioida palkkausta ja löytää motivoiva palkkaus omalle koiralle jne. Tämä on luentosarjan toinen osa, ensimmäinen osa motivaation rakentamisesta pidetään toukokuussa.

Tarkempi luennon esittely, teemat ja luennoitsijaesittely julkaistaan myöhemmin

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12 kesäkuun
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti:
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website