Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ma 28.2. klo 18.30 – Koiran tassu- ja korvahuolto

28.02.2022 @ 18:30 - 20:00

Maanantai 28.2.2022 klo 18.30-20 – Koiran tassu- ja korvahuolto

Tällä luennolla biokemian maisteri, tutkija sekä hevosten ja koirien SOLHEDS-tuotesarjan kehittäjä Saija Pihkanen tutustuttaa meidät tarkemmin koiran korvien ja tassujen hyvään hoitoon, joka ennaltaehkäisee mahdollisia ongelmia. Saamme myös hyviä vinkkejä mm. tassuhuoltoon talvella sekä harrastus- ja työkoirilla kovassa rasituksessa sekä huoltovinkkejä arkeen.

Luennon kautta SporttiRakin jäsenille on myös tarjolla mukavia alennuksia Saijan kehittämien Solheds-tuotteiden verkkokauppaan.

Luennon teemoja

Luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • Ihon toiminta
  • Tassujen ja korvien perushuolto
  • Kuinka varautua ja ennaltaehkäistä tassu- ja korvaongelmia
  • Vinkkejä tassu- ja korvahuoltoon talvella, kovassa rasituksessa sekä arjessa

Luennoitsija: Saija Pihkanen

Luennoitsijan esittely

Saija Pihkanen on biokemian maisteri (FM) ja SOLHEDS-tuotesarjan kehittäjä. Saija on toiminut tutkijana eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa sekä bio- ja lääketeollisuuden johtotehtävissä yli 20 v ajan vastaten mm. tieteellisten innovaatioiden kaupallistamisesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä tuotekehitysprojektien vetämisestä. Yritystoiminnan ohella hoitaa Saija omalla Solhed-hevostilallaan päivittäin niin hevosia, kissoja kuin koiriakin. Saija on vanha palveluskoiraharrastaja ja kisannut aktiivisesti monissa PK-lajeissa voittajaluokassa.  

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Tälle luennolle on pääsy vain jäsenillä.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi. 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.02.2022
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website