Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ma 14.2. klo 19 – Koiran fyysinen hyvinvointi – tuki- ja liikuntaelinvaivat

14.02.2022 @ 19:00 - 21:00

Maanantai 14.2.2022 klo 19-21 – Koiran fyysinen hyvinvointi – tuki- ja liikuntaelinvaivat

Tällä luennolla Annika Tähtinen kertoo naprapaatin näkökulmasta koiran tuki- ja liikuntaelin eli TULES- vaivoista, taustoista, ja niiden mahdollisista fysikaalisista hoitomuodoista. Koirien TULES-vaivat ovat lisääntyneet huomattavasti, niin kotikoirilla kuin urheilukoirillakin. Tosin koirien tutkiminen, ja erilaiset koirille suunnatut fysikaaliset hoitomuodot ovat edistyneet sitten kahdeksankymmentäluvulta. 

Tämän luennon myötä saat paremman ymmärryksen koirien eri TULES-vaivoista sekä miten niitä tulisi hoitaa ja ehkäistä eri fysikaalisin hoitomuodoin.

Luennon teemoja

Luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja: 

  • Koirien TULES-vaivat 
  • ARCANUM-menetelmän esittely 
  • Erilaiset hierontatekniikat 
  • Fysikaaliset laitehoidot 
  • Kuntoutusohjelmat 

Luennoitsija: Annika Tähtinen

 

Luennoitsijan esittely

Naprapaatti Annika Tähtinen toimii yrittäjänä sekä Helsingissä että osan ajasta Malagassa, Espanjassa, hoitaen niin koiria, hevosia kuin ihmisiä. Annika valmistui vuonna 1981, College of Naprapathic Manual Medicinestä Tukholmassa, 4 vuoden opiskelun jälkeen.  

Annika totesi naprapaattikoulutuksen aikana, että TULES–vaivoja on varmasti sekä koirilla että hevosilla. Oma koulutus antoi hyvän pohjan ymmärtää koirien lihas- ja nivelongelmista, mutta oli opiskeltava vielä erikseen koirien ja hevosten anatomia ja fysiologia sekä lajiominaisuudet, miten kipu ilmenee, ja miten eläin sen ilmentää. 

Vuodesta -85 Annika on kehittänyt naprapaatin hoitomenetelmiä koirille ja hevosille, ns. ARCANUM-menetelmän. Englantilaisen eläinfysioterapeutin Mary Bromileyn kannsa Annika aloitti eläinfysiokoulutukset Ypäjän hevosopistolla vuonna -94. Myöhemmin Annika aloitti myös koirahierontakurssit koiranomistajille, sekä koiran faskia-/manipulaatiokurssit koirahierontakurssin käyneille.

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Tälle luennolle on pääsy vain jäsenillä.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.02.2022
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website