Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ti 8.2. klo 19 – Kysy radoista ja ohjauksista, A. Virtanen & T. Liuhto

08.02.2022 @ 19:00 - 20:30

Tiistai 8.2.2022 klo 19-20.30 – Kysy radoista ja ohjauksista

Kysy radoista ja ohjauksista -kyselytunnilla kuulijoiden kysymyksiin ovat vastaamassa agilityaktiivi ja -tuomari Anders Virtanen sekä arvokisatason urheilija ja ammattivalmentaja Tuulia Liuhto. Kuulijoilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiään etukäteen sekä lähetyksen aikana. Etukäteiskysymyksille on avattu mahdollisuus SporttiRakin tapahtumasivulla
Lähetys tehdään yhteistyössä Suomen Agilityliiton kanssa (SAGI:n lisenssinhaltijat saavat oman ohjeistuksen ilmoittautumista varten). SporttiRakin jäsenillä on vapaa pääsy lähetykseen kuten muihinkin lähetyksiimme.

Keskustelijat

Anders Virtanen – agilityaktiivi ja tuomari

“Tutustuin agilityyn vuonna 1989 ja valmistuin agilitytuomariksi vuonna 1995. On myös kokemusta kilpailijana ja tällä hetkellä kilpailen kooikerhondjen kanssa 2-luokassa. Aikaisemman samanrotuisen koiran kanssa useita piirinmestaruuksia sekä pari kertaa palkintopallilla joukkue-SM:issä. Toimin aluekouluttajana ja olen mukana SAGIn eri työryhmissä esim sääntötyöryhmässä, Kennelpiirissä sekä omassa seurassa, jossa tällä hetkellä toimin m.m. puheenjohtajana, vastaavana koetoimitsijana sekä kouluttajana.  Toimin myös Suomen varaedustajana FCI:n agilitykomiteassa.

Tuomarina olen kotimaan lisäksi toiminut myös kansainvälisillä kentillä. Olen tuomaroinut kahdeksassatoista maassa ja tärkeimmät tuomaritehtävät ovat olleet tuomarointi European Openissa, Saksassa vuonna 2015 ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Vantaalla vuonna 2018. Olen 2008 ja 2019 toiminut avustavana tuomarina MM-kilpailuissa. Eri maiden maajoukkuekarsintakilpailujen lisäksi olen tuomaroinut Norjan ja Viron mestaruuskilpailut.  Vuonna 2022 saan kunniatehtävän toimia kansainvälisenä tuomarina ensimmäisissä FCI JOAWC-kilpailuissa Vantaalla. Kotimaassa olen vuosien varrella tuomaroinut sekä myös toiminut johtavana ylituomarina eri arvokilpailuissa.”

Tuulia Liuhto – arvokisatason urheilija ja ammattivalmentaja

“Olen aloittanut agilityn vuonna 1991 ja toiminut seura-aktiivina ja kouluttajana 1990-luvulta lähtien. Päätyökseni olen tehnyt agilityvalmennusta jo yli 10 vuotta. Kotimaan lisäksi olen pitänyt koulutusseminaareja myös ulkomailla mm. Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Italiassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa, Ruotsissa ja Kanadassa sekä kouluttanut USA:ssa yli 10 eri osavaltiossa.

Olen ollut Suomen edustusjoukkueessa neljällä eri koiralla MM-, EO- ja PM-kisoissa vuodesta 2009 lähtien. Saavutuksina mm. bordercollie Punssilla MM-yksilöhopeaa 2011 sekä MM-joukkuehopeaa ja -pronssia bordercollie Pirtulla. PM-kisoista tuomisina mm. yksilöhopeaa ja -pronssia sekä joukkuemitaleita kaikissa väreissä. Suomen mestaruuden voitin bordercollie Pirtulla vuonna 2018 ja SM-yksilökisoista saavutuksena on myös hopeaa ja pronssia, joukkuemitaleja en ole enää edes laskenut. EO-finaaleissa olen kisannut kolmella eri koiralla. Bordercollie Jura on voittanut myös SM-kultaa Snookerissa ja Gamblersissa Games-SM:ssä. Kansainvälistä kisakokemusta löytyy myös muista agilitykilpailuista eri puolelta Eurooppaa sekä USA:sta.

Agility ja koirat ovat minulle elämäntapa ja olen onnekas saadessani työskennellä juuri tämän intohimoni parissa. Parasta on nähdä koulutettavien edistymistä ja onnistumisen iloa sekä oppia joka päivä jotakin uutta jokaiselta koiralta. Aina on mahdollisuus kehittyä paremmaksi niin kisaajana kuin valmentajana ja se tekee tästä juuri niin mielenkiintoista ja koukuttavaa.”

Tuulia Liuhto & Pirtu maksien suomenmestari 2018

Näin pääset lähetykseen!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-kyselytunneille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset lähetykseen mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin nettiluennot ja kyselytunnit

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
08.02.2022
Aika:
19:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website