Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento su 13.1. klo 18.30 – Koirakon yhteistyö

13.01.2019 @ 18:30 - 21:00

Sunnuntai 13.1.2019 klo 18.30-21 – Koirakon yhteistyö

Luennon teemat: TASAPAINO – YHTEYS – ITSELUOTTAMUS

Miksi koiraan on joskus vaikeaa saada yhteyttä? Miten syventää ja herkistää suhdetta? Kuinka lisätä luottamusta ja itseluottamusta, puolin ja toisin? Entä mikä uhkaa suhdetta, koirakon tasapainoa ja keskinäistä yhteyttä?

Tämä luento vie kuulijansa pohtimaan omaa tilannettaan tasapainon, yhteyden ja itseluottamuksen näkökulmasta. Tarkoituksena vahvistaa niin koiraa kuin omistajaa sisältäpäin niin, että molemmat voivat saavuttaa potentiaalinsa, yhdessä ja erikseen, harrastuksissa ja arjessa.

Luennoitsija: Koirakkovalmentaja Päivi Saarilahti

Tämän luennon tallenne on ollut alunperin katsottavissa jäsenille 31.5.2019 asti, mutta on palannut luentoarkistoon uudelleen pysyvästi 11.5.2022 alkaen.

Luennoitsijan esittely

Päivi on 40-vuotias koirakkovalmentaja, jonka erityisalaa on koiran ja ihmisen välinen yhteys. Päivi tunnetaan erityisesti monipuolisesta ymmärryksestä erilaisia koira- ja ohjaajatyyppejä kohtaan, kannustavasta ja informatiivisesta työtavasta sekä vahvasta uskosta erilaisten koirakkojen mahdollisuuksiin kehittyä. Ydinajatuksena on auttaa koiraa ja ohjaajaa lujittamaan tasapainoaan ja itseluottamustaan sekä vahvistamaan keskinäistä yhteyttään.

Päivi on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon eläinten kouluttamisen osaamisalalta. 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.01.2019
Aika:
18:30 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website