Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 3.1. klo 18.30 – Viretilan hallinta

03.01.2019 @ 18:30 - 21:00

Torstai 3.1.2019 klo 18.30-21 – Viretilan hallinta

Onko koirasi vaikea rentoutua, kun toiset koirat treenaavat? Haukkuuko koirasi, toisen koiran suorituksen ajan? Rentous esim. omaa vuoroa odottaessa takaa maksimaalisen suorituksen ja keskittymisen sitten, kun sen aika on, pitää koiran haitallisen stressitason matalalla, joka taas tekee hyvää terveydelle ja auttaa suoriutumaan paremmin sitten, kun se oma vuoro on. Viretilan noston ja laskun hallitseminen treeneissä tai kilpailuissa auttaa myös eri tehtävistä suoriutumisesta optimaalisesti. 

Pystyykö metsässä vapaana oleva koirasi hillitsemään itsensä, kun se näkee liikkuvan kohteen – moottoripyörän, lentokoneen, peuran jäniksen tai muun metsäneläimen –  vai säntääkö se mitään kuulematta perään? Miten saada koira hillitsemään itsensä tarvittaessa, mutta säntäämään perään luvan saatuaan? Miten hallita voimakasta perimän sanelemaa käyttäytymistä? Miten saadaan koiralla pysymään ajatus mukana ja reagoimaan käskyihin sekä hallinta paranemaan, vaikka vire olisi korkealla?

Luennoitsija: Koirakoulu Vision eläintenkouluttaja ja ammattikouluttaja Sari Paavilainen

Luennoitsijan esittely

Sari on Koirakoulu Vision vetäjä, ammattitutkinnon v. 2010 suorittanut eläintenkouluttaja, joka on toiminut ammattikouluttajana vuodesta 2003. Sari on myös hyväksytty eläintenkouluttajan ammattitutkinnon tutkintotilaisuuden arvioijaksi sekä on myös toiminut aiemmin Suomen eläintenkouluttajat ry:n hallituksen jäsenenä. Perus- ja arkikoulutuksen lisäksi hän kouluttaa Kuulo- ja tukikoirat ry:n toiminnassa kuulo-, diabetes-, epilepsia- ja tukikoiria. Hänen oma suurin kiinnostuksen kohteensa on eläinten käyttäytyminen ja oppiminen sekä eläinten hyvinvointi. Itsellään hänellä on pitkä koiraharrastustausta ja on kouluttanut mm. ensimmäisen jälkikoiransa operantisti v. 2002.

Sari on kouluttajaurallaan pilotoinut monenlaisia asioita: meripelastuskoiran kouluttamista Helsingin meripelastusyhdistyksessä, ID-jälkeä Ilkka Hormilan opissa, kouluttanut eläinnäyttelijöitä ja kokeillut mm. karhujen kouluttamista. Oppinsa hän on ammentanut enimmäkseen käytännön työstä ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä Tuire Kaimion ja Tommy Wirenin kanssa.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
03.01.2019
Aika:
18:30 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website