Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 17.3. klo 18.30 – Oman koiran kohtaaminen – KATSOTTAVANA 30.6.2020 asti

17.03.2020 @ 18:30 - 20:30

Tiistai 17.3.2020 klo 18.30-20.30 – Oman koiran kohtaaminen

Tämän luennon tallenne on katsottavissa jäsenarkistosta 30.6.2020 asti. Jäsenarkistoon pääset liittymällä jäseneksi

Päivi Saarilahti piti vuosi takaperin SporttiRakissa loistavat arviot saaneen nettiluennon koirakon yhteistyöstä: tasapainon, yhteyden ja itseluottamuksen löytämisestä. Pyysimme Päiviltä luennolle jatko-osaa, ja iloksemme Päivi on nyt valmistellut sporttirakkilaisille uuden luennon, joka paneutuu oman koiran kohtaamiseen.

Tämä luento vie perusasioiden ytimeen. Suhde koostuu kohtaamisista. Jokaiseen kohtaamiseen tuomme oman elämän mittaisen kohtaamisen historiamme. Siksi suunta koiran luo kulkee oman itsen kautta.

Luento auttaa tunnistamaan kohtaamisen esteitä ja huomaamaan, miten syvältä tyydyttävä yhteys on joka hetki ulottuvillamme.

Luennosta sanottua: 

 •  “Todella ihana ja silmiä avaava luento! Kiitos!”
 •  “Huhhuh. Sielu vereslihalla taas.”
 • “Teki niin hyvää, itselle kovin ajankohtainenkin. Kiitos!”
 • “Todellakin ajattelemisen aihetta ihan kaikkeen muuhunkin kuin koiran kohtaamiseen. Kiitos!”
 • “En kestä, miten ihana luento, kiitos.”
 • “Nyt juuri on hyvä aika opetella lempeyttä ja koiran kohtaamista.”
 • “Läsnäolo koiran kanssa ja oma psyykkinen kehontila. Tämä aukes minulle lisää paljon. Tärkeä asia. Kiitos.”
 • “Kiitos! Tämä oli vielä ensimmäinen video, jonka katsoin SporttiRakilta. Laittoi kyllä ajattelemaan omaa suhtautumista koiraani, ja kuinka monta kertaa olenkaan nyt vuorokauden aikana istahtanut koiraani rapsuttelemaan ja huomannut kuinka ainutlaatuinen hän onkaan, juuri sopiva sellaisenaan.”
 • “Niin asiaa! Kuuntelin mm. tähtitaivaan alla metsässä samoillessani koirien kanssa. Paljon ajattelemista ja liikutuksen kyyneliä ja ajatus, että me itse ja koiramme ansaitsevat läsnäolon ja että pysähdymme, kuuntelemme ja olemme.”
 • “Yksi parhaista, ellei paras koulutusluento ikinä – kiitos.”

Luennon teemoja

 • Mitä kohtaamiseen tarvitaan?
 • Onko syvä yhteys omaan koiraan mahdollinen vain koirakuiskaajille ja superihmisille?
 • Miten suorittaminen, kilpailu ja vertailu liittyvät ihmisen ja koiran väliseen yhteyteen?
 • Miksi laumasi etäisimmäksi jäänyt tai vaikeimmin kohdattava koira voi olla suurin opettajasi?

Luennoitsija: Koirakkovalmentaja Päivi Saarilahti

Luennoitsijan esittely

Päivi Saarilahti on valmentaja ja eläintenkouluttaja (AT), jonka erityisalaa on ihmisen ja koiran välinen suhde ja yhteys. Päivi tunnetaan monipuolisesta ymmärryksestä erilaisia koira- ja ohjaajatyyppejä kohtaan, kannustavasta ja informatiivisesta työtavasta sekä vahvasta uskosta erilaisten koirakkojen mahdollisuuksiin kehittyä.

Kaiken ydin on auttaa koiraa ja ohjaajaa lujittamaan tasapainoaan ja itseluottamustaan sekä vahvistamaan keskinäistä yhteyttään.

Näin pääset luennolle!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
 3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.03.2020
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website