Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tokon ja rally-tokon haasteviikot 23.3.-7.5.

23.03.2020 - 07.05.2020

Tokon ja rally-tokon haasteviikot 23.3.-7.5.

Maalis-toukokuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä TOKON JA RALLY-TOKON HAASTEVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (23.3.-7.5.) julkaisemme viikoittain valmentajien vinkkivideoita tokon ja rally-tokon taitoja lisääviin kuunteluharjoituksiin. Teemaviikkoihin kuuluu myös aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

  • Nettiluento tallenteena ma 23.3. (illalla)
  • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä to 7.5. alkaen klo 18.30

Teemaviikkojen sisältö

Näiden teemaviikkojen kautta tuodaan tokon ja rally-tokon treeneihin monipuolisuutta, lisätään koiran kuuntelutaitoa sekä tehtävien erottelutaitoa.

Teemaviikoilla käsitellään mm.:

  • Vahvistehallintaa ja tottelevaisuutta erilaisten temppujen kautta
  • Kuunteluharjoituksia
  • Tehtävien erottelua
  • Palkkasanojen erottelua
  • Erilaisia tehtävävariaatioita sekä tokoon että rally-tokoon

Valmentajien esittely

Teemaviikoilla valmentajina toimivat Koirakoutsin Mika Jalonen & Krista Karhu.

Mika Jalonen on pitkän linjan toko-harrastaja, joka on viime vuosina menestynyt bordercollie Kaitsun kanssa niin kotimaan kuin kansainvälisilläkin kisakentillä. Parhaat saavutukset: tokon suomenmestari 2017, suomenmestaruuspronssia 2016, MM-6 Moskovassa 2016, MM-10 Hollannissa 2018 ja kolme kertaa mukana MM-kultaa voittaneessa maajoukkueessa, PM-5 ja kaksi kertaa mukana PM-kultaa voittaneessa maajoukkueessa. Kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä Ylöjärvellä.

 

 

 

Krista Karhu on ammattikouluttaja, jonka lajeina ovat toko ja rally-toko. Lajista riippumatta Kristan tavoitteena on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Kristan omat tämänhetkiset koirat ovat berni FI TVA, FI RTVA, SM3 -15 ja -17 Tassupihan Francina sekä nuori bordercollie-herra Tending Adventure, joka on vasta aloitellut kisauraansa tokon puolella. Krista toimii myös rally-tokon ylituomarina ja kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä Ylöjärvellä.

 

 

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 5-8 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
23.03.2020
Loppuu:
07.05.2020
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website