Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 9.4. klo 18.30 – Koiran resilienssi – KATSOTTAVANA 10.5.2020 asti

09.04.2020 @ 18:30 - 20:30

Torstai 9.4.2020 klo 18.30-20.30 – Koiran resilienssi – mitä se on ja miten sitä voi vahvistaa?

Tämän luennon tallenne on katsottavissa jäsenille 1 kk ajan suoran lähetyksen jälkeen eli 10.5.2020 asti.

SporttiRakissa nyt Katriina Tiiran UUSI mielenkiintoinen luento koiran resilienssistä!

Resilienssillä tarkoitetaan yksilön kykyä selvitä vaikeuksista, ja niin ihmisillä kuin eläimilläkin on paljon yksilöllisiä eroja resilienssissä. Ihmis- sekä jyrsijätutkimusten kautta tiedetään jo paljon erilaisista ympäristötekijöistä, jotka vaikuttavat yksilön kykyyn selviytyä traumoista ja vaikeista ajoista, ja näitä tutkimuksia käydään luennolla läpi. Ympäristötekijöiden lisäksi myös perimä vaikuttaa resilienssiin. Miten paljon rodut eroavat resilienssissä, ja suosimmeko yleensäkään resilienssiä koiran jalostuksessa?

Luennoitsija: FT, biologi ja eläinten käyttäytymistieteen dosentti Katriina Tiira

Luennoitsijan esittely

Katriina Tiira on FT, biologi, ja eläinten käyttäytymistieteen dosentti, sekä smartDOG-yrityksen perustaja. Katriina Tiiralla on yli 20 v kokemus eläinten käyttäytymisen tutkijana Helsingin yliopistossa. Viimeiset 10 vuotta Katriina on tutkinut koirien käyttäytymistä ja tehnyt useita tieteellisiä julkaisuja mm. koirien käyttäytymiseen vaikuttavista geneettisistä tekijöistä sekä ympäristötekijöistä. Katriina on toiminut vuodesta 2001 Invalidiliitto ry:n avustajakoirien luonnetesti- ja käyttöönottotestituomarina, sekä vuodesta 2012 Koirat Kasvatus- ja Kuntoutustyössä ry:n soveltuvuuskoe- ja työnäyttötuomarina. Koulutus ja kilpailukokemusta löytyy omien koirien kanssa vuodesta 1984 alkaen mm. PK-haku, jälki, TOKO, NOME-B ja WT. Katriinalla on ollut useita erirotuisia koiria, useampia suursnautsereita, labradori, sileäkarvainen noutaja, cockerspanieli sekä sekarotuinen. Tällä hetkellä kotoa löytyy kiharakarvainen noutaja sekä cockerspanieli.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
09.04.2020
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website