Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 17.9. klo 18.30 – Metsäjälkikoiran koulutus

17.09.2019 @ 18:30 - 20:30

Tiistai 17.9.2019 klo 18.30-20.30 – Metsäjälkikoiran koulutus – pennusta kohti koekenttiä

Miten rakennetaan koevalmis metsäjälkikoira? Tällä nettiluennolla käsitellään metsäjäljen kouluttamista alkeista lähtien kohti valmista koesuoritusta.

  • Mitä metsäjälki on? 
  • Mistä eri koulutuksen osa-alueista metsäjälki koostuu?
  • Miten aloittaa treenaaminen pennun kanssa?
  • Miten koiraa viedään systemaattisesti kohti valmista koesuoritusta?

Luennoitsija: Hanna Toivanen

Luennoitsijan esittely

“Olen Hanna Toivanen, reilu 40 v aktiivikoiraharrastaja Ylöjärveltä. Metsäjälkeä olen harrastanut vuodesta 2004 ja kisannut siinä nyt neljällä eri koiralla – joista kahdella SM-tasolla. Metsäjäljelle koiraa kouluttaessani pyrin rakentamaan siitä itsenäisen ongelmanratkaisijan, mikä tarvitsee ohjaajaa ainoastaan liinansa kannattelijaksi ja keppien kerääjäksi. Tällä hetkellä perheessäni on kaksi aktiivi-iässä olevaa koiraa, Hikka JK3 bordercollie uros (6v) sekä Mesu JK1 belgianpaimenkoira uros (2v).”

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

Virkku-kortilla luennolle tulevat

Huom! Tämä luento on yhteistyöluento Suomen Palveluskoiraliiton kanssa. Tälle luennolle on pääsy myös Virkkuun rekisteröityneille käyttäjille. Ohjeistus lähetetään Palveluskoiraliiton kautta suoraan rekisteröityneille käyttäjille sähköpostitse. Kun olet ENSIN rekisteröitynyt luennolle SPKL:ltä saamien ohjeiden mukaisesti, pääset sen jälkeen luennolle tästä linkistä (tarkista, että olet kirjautuneena SporttiRakin käyttäjätunnuksellasi sisään).

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.09.2019
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website