Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Teemaviikot 25.9.-31.10.: Ohjaajan fysiikka

syyskuu 25 - lokakuu 31

Teemaviikot 25.9.-31.10.: Ohjaajan fysiikka

Syys-lokakuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä OHJAAJAN FYSIIKKAVALMENNUKSEN TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (25.9.-31.10.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita harjoitteista, joiden avulla ymmärrät paremmin oman fysiikkasi kehittämistä harrastuslajiesi vaatimaan suuntaan. Miten sinulla on hallussa esim. oma verryttely, palauttelu, nopeusominaisuuksien kehittäminen tai lihashuolto?

Teemaviikkoihin kuuluu mukaan loppupuolella myös yksi Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään joko suorassa videolähetyksessä tai etukäteen valmentajalta kysymyksiä videoaiheisiin liittyen. Q&A-kyselytunti järjestetään ke 23.10. alkaen klo 18.30. 

Teemaviikkojen sisältö

Näiden teemaviikkojen tarkempi sisältö julkaistaan elokuun lopulla.

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen vinkkivideoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 6-12 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
syyskuu 25
Loppuu:
lokakuu 31
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti:
toimitus@sporttirakki.fi
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/