Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemaviikot 25.9.-31.10.: Ohjaajan fysiikka

25.09.2019 - 31.10.2019

Teemaviikot 25.9.-31.10.: Ohjaajan fysiikka

Syys-lokakuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä OHJAAJAN FYSIIKKAVALMENNUKSEN TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (25.9.-31.10.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita harjoitteista, joilla parannat omaa fysiikkaharjoitteluasi. Teemaviikkoihin kuuluu myös aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

Teemaviikkojen sisältö

Ohjaajan fysiikka -teemaviikoilla käännetään katse koiraurheilun maailmassa koirasta ihmiseen. Monet koiraurheilulajit asettavat haasteita sekä koiran, että ohjaajan fysiikalle, joten teemaviikoilla käsitellään koiraurheilevan ihmisen fysiikkaharjoittelua; alkulämmittelyä, nopeus- ja reaktioharjoittelua, lihashuoltoa ja palautumista.

  • Mitä koiranohjaajan fysiikkaharjoittelu on?
  • Erilaisissa koiraurheilulajeissa vaaditaan ohjaajalta erilaisia ominaisuuksia. Miten eri lajien fysiikkaharjoittelu eroaa toisistaan?
  • Miten oman fysiikan kehittymistä voi edistää koiraurheilun lajiharjoittelun ohella?
  • Miten huolehtia omasta ja koiran fyysisestä suorituskyvystä kilpailu-/koepäivänä?
  • Miten kannattaa rytmittää harjoittelua kilpailu-/koekauden aikana?

Valmentajan esittely

“Olen Kaisa Urbanus, fysioterapeutti ja koiraurheilevien ihmisten fysiovalmentaja yrityksessäni Fysio Unleash. Koiraurheilun parissa omat lajini ovat agility, toko & canicross ja harrastuskoirina perheessä on kaksi aktiivista setteriä. Koulutustaustani puolesta katselen koiraurheilumaailmaa fysioterapian näkövinkkelistä ja koen, että fysioterapialla on paljon annettavaa jatkuvasti kehittyvälle koiraurheilun maailmalle. Valmennuksissani pyrin motivoimaan ihmisiä huolehtimaan sekä omasta, että koiran fysiikasta ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Koirakon molempien osapuolien fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi luo mielestäni edellytykset ja perustan onnistumisille ja menestykselle koiraharrastuksissa.”

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 6-12 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
25.09.2019
Loppuu:
31.10.2019
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website