Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ke 23.10. klo 18.30 – Kysy fysiikkaharjoittelusta

23.10.2019 @ 18:30 - 20:00

Keskiviikko 23.10.2019 klo 18.30-20 – Q&A Kysy fysiikkaharjoittelusta

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään vinkkejä omaan fysiikkaharjoitteluusi. Valmentajana kysymyksiin vastaa Kaisa Urbanus.

Lähetys on osa syys-lokakuun aikana (25.9.-31.10.) SporttiRakissa käynnissä olevia OHJAAJAN FYSIIKKAVALMENNUKSEN TEEMAVIIKKOJA, jolloin julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita fysiikkaharjoitteluun. Kannattaa siis katsoa ensin valmentajan vinkkivideot ja sen jälkeen hyödyntää Q&A-lähetys kysymällä valmentajalta suoraan lisävinkkejä.

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

“Olen Kaisa Urbanus, fysioterapeutti ja koiraurheilevien ihmisten fysiovalmentaja yrityksessäni Fysio Unleash. Koiraurheilun parissa omat lajini ovat agility, toko & canicross ja harrastuskoirina perheessä on kaksi aktiivista setteriä. Koulutustaustani puolesta katselen koiraurheilumaailmaa fysioterapian näkövinkkelistä ja koen, että fysioterapialla on paljon annettavaa jatkuvasti kehittyvälle koiraurheilun maailmalle. Valmennuksissani pyrin motivoimaan ihmisiä huolehtimaan sekä omasta, että koiran fysiikasta ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Koirakon molempien osapuolien fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi luo mielestäni edellytykset ja perustan onnistumisille ja menestykselle koiraharrastuksissa.”

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi jäsenille tarkoitetulla tapahtumasivulla jo aiemmin

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23.10.2019
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website