Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 31.10. klo 18.30 – Henkisesti vahva urheilija

31.10.2019 @ 18:30 - 20:30

Torstai 31.10.2019 klo 18.30-20.30 – Henkisesti vahva urheilija

Tällä nettiluennolla käydään läpi teoriaa, innostavia käytännön kokemuksia ja tehokkaita harjoitteita, joiden avulla

  • haitallisesta kisajännityksestä voi päästä eroon (ja kuinka sopiva jännitys voikin olla voimavara!)
  • käsitellä pettymykset ja kääntää vastoinkäymiset voitoksi
  • rakentaa voittajan itseluottamus

Luento on workshop-tyylinen, eli teemme sen aikana harjoituksia, jotta opit pääsee heti viemään käytäntöön. Varaa tätä varten luennolle kynä, paperia ja avointa mieltä.

Luennoitsija: Sanna Kämäräinen

Luennoitsijan esittely

Sanna Kämäräinen on huippu-urheilija ja valmentaja, jonka intohimona on mielen voima ja henkinen suorituskyky. Hän on oman urheilu-uransa ohella kouluttautunut kauppatieteiden maisteriksi, Henkiseksi valmentajaksi® ja Mind Coach® certified traineriksi. Viisinkertaisena kiekonheiton suomenmestarina hänellä on myös vahva omakohtainen kokemus paineen alla suoriutumisesta.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
31.10.2019
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website