Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemaviikot 11.11.-20.12.: Seuraaminen

11.11.2019 - 20.12.2019

Teemaviikot 11.11.-20.12.: Seuraaminen

Marras-joulukuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä SEURAAMISEN TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (11.11.-20.12.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita tokon/rally-tokon/tottiksen seuraamisen kouluttamiseen, hiomiseen ja ongelmien korjaamiseen. Teemaviikoilla käydään läpi myös seuraamiseen liittyviä liikkeitä, kuten jääviä. Teemaviikkoihin kuuluu aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

  • Nettiluento tallenteena ma 11.11. (illalla)
  • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä ti 17.12. alkaen klo 18.30

Teemaviikkojen sisältö

  • Teemaviikkojen vinkit tähtäävät iloiseen ja täsmälliseen toko-seuraamiseen (myös rally-tokoon ja tottikseen)
  • Seuraamisen kouluttamisen eri koulutusvaiheet ja niiden läpikäyminen: seuraamisen aivan perusteet/pentuharjoittelun vinkkivideot löydät aiemmilta Maijun tokon perusteiden teemaviikoilta
  • Seuraamisen kouluttamisen eri koulutustavat
  • Seuraamisen yhdistäminen muihin liikkeisiin (esim. jäävät)
  • Seuraamisen ongelmien ratkominen

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Maiju Ojamies.

”Olen aloittanut koiraharrastamisen reilut 15 vuotta sitten valkoisten länsiylämaanterriereideni kanssa. Agilityn rinnalle tuli jossakin vaiheessa toko ja se vei mukanaan ja Elli-westiestäkin saatiin leivottua tottelevaisuusvalio. Samaan aikaan on koko ajan tullut tehtyä muita lajeja laidasta laitaan. Nykyisen kisakoirani bordercollie Ihmeen kanssa kuulumme TOKO-valmennusrenkaaseen, se on tottelevaisuus- ja agilityvalio ja lisäksi kisannut alemmissa luokissa PK-lajeissa, rally-tokossa ja koiratanssissa. Tulevaisuuden harrastuskaverina kotona kasvaa bordercollie Lempi.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja viime vuonna suoritin lisäksi käyttäytymisanalyysipohjaiset eläinkouluttajaopinnot Tampereen yliopistossa. Kouluttajana pidän erityisen tärkeänä koiran ja ohjaajan välistä hyvää suhdetta ja yhteistyötä, molemminpuolista luottamusta sekä koiran tehtävään sopivaa työskentelyvirettä, jossa koira pystyy toimimaan ilman turhaa ylimääräistä stressiä. Jotta tähän päästään, koiralla täytyy toki olla myös riittävän hyvät tekniset taidot ja esimerkiksi kehonhallintaan ja fyysiseen kuntoon liittyvät valmiudet liikkeiden suorittamiseen.”

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 6-12 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
11.11.2019
Loppuu:
20.12.2019
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website