Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 14.11. klo 18.30 – Koiran kipu

14.11.2019 @ 18:30 - 20:30

Torstai 14.11.2019 klo 18.30-20.30 – Koiran kipu

Tällä nettiluennolla käydään läpi koiran kipua monipuolisesti eläinlääketieteen sekä kliinisen tutkimustyön pohjalta.

  • koiran erilaiset kivut
  • kivun tunnistaminen (sis. mm. koirien kroonisen kivun indeksi, HCPI)
  • kivun hoitaminen
  • loppuhuipennuksena kuullaan luennoitsijan uusimmista tutkimuksista, joissa koiria käytetään ihmisten kivun tunnistamisessa

Luennoitsija: eläinlääketieteen tohtori ja dosentti Anna Hielm-Björkman

Luennoitsijan esittely

Anna Hielm-Björkman on eläinlääketieteen tohtori ja dosentti. Hän on toiminut kipueläinlääkärinä jo yli 30 vuotta. Hän työskentelee Viikin Yliopistollisessa eläisairaalassa ja toimii tutkijana Yliopiston kliinisellä hevos- ja pieneläinlääketieteellisellä osastolla ja myös opettaa Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Hielm-Björkman on väitellyt koiran kroonisesta kivusta, sen tunnistamisesta ja sen hoitamisesta ja tulee puhumaan juuri näistä asioista luennolla.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.11.2019
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2019/11/04/nettiluento-14-11-koiran-kipu/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website