Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 11.12. klo 18.30 – Taitava tottis

11.12.2019 @ 18:30 - 20:30

Keskiviikko 11.12.2019 klo 18.30-20.30 – Taitava tottis

Tällä huippuluennolla käydään läpi pk-tottiksen (palveluskoirakokeiden tottelevaisuusosuus) rakentamista valmiiksi kohti onnistunutta koesuoritusta. Luennolta saat vinkkejä sekä laadukkaan pohjatyön rakentamista varten että vinkkejä liikekohtaisiin haasteisiin. Luennolla pureudutaan näihin teemoihin:

  • suhteen ja yhteistyön luominen koiran kanssa
  • vireenhallinnan ja keskittymisen harjoittelu
  • palkkaaminen
  • liikkeiden tekninen opetus
  • kisamaisen suorituksen rakentaminen
  • häiriöt

Luennoitsija: Emmi Lavikka

Luennoitsijan esittely

Emmi Lavikka on eläinlääkäri ja intohimoinen koiraharrastaja. Hän on harrastanut arvokilpailutasolla tokoa, agilitya ja palveluskoiralajeja kolmen bordercollien kanssa, joiden kanssa Emmin menestys on ollut huikeaa vuosien varrella. “Sara” FI AVA FI AVA-H FI TVA FI KVA M-09 VK3 JK3 HK3 EK3 RTK4 BH AD Moonlight Mania’s Charisma, “Step” POHJ TVA FI TVA SE TVA DK TVA FI AVA SE AVA FI AVA-H SE AVA-H FI MVA FI KVA EK3 JK3 HK2 VK1 BH Wildmagpie’s Muffin ja “Fisu” PM-18 PM-17 M-19 M-18 FI KVA POHJ TVA FI TVA NO TVA SE TVA FI AVA FI AVA-H JK3 PAIM2 PPR1 BH Tending Piraya.

Fisu on PK-jäljen hallitseva ja kaksinkertainen suomenmestari 2018-2019 (molempien vuosien paras tottisosuus), kaksinkertainen tokon Pohjoismaiden mestari, kuluvan vuoden tokon SM-3 ja viime vuoden tokon SM-2.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.
 
SporttiRakin nettiluennot SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
11.12.2019
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2019/11/28/nettiluento-11-12-taitava-tottis/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website