Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ti 17.12. klo 18.30 – Kysy seuraamisesta

17.12.2019 @ 18:30 - 20:00

Tiistai 17.12.2019 klo 18.30-20 – Q&A Kysy seuraamisesta

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään vinkkejä seuraamisen harjoitteluun. Valmentajana kysymyksiin vastaa Maiju Ojamies.

Lähetys on osa marras-joulukuun aikana (11.11.-20.12.) SporttiRakissa käynnissä olevia SEURAAMISEN TEEMAVIIKKOJA, jolloin julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita seuraamisen harjoitteluun. Kannattaa siis katsoa ensin valmentajan vinkkivideot ja sen jälkeen hyödyntää Q&A-lähetys kysymällä valmentajalta suoraan lisävinkkejä.

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Seuraamisen teemaviikoilla valmentajana toimii Maiju Ojamies.

”Olen aloittanut koiraharrastamisen reilut 15 vuotta sitten valkoisten länsiylämaanterriereideni kanssa. Agilityn rinnalle tuli jossakin vaiheessa toko ja se vei mukanaan ja Elli-westiestäkin saatiin leivottua tottelevaisuusvalio. Samaan aikaan on koko ajan tullut tehtyä muita lajeja laidasta laitaan. Nykyisen kisakoirani bordercollie Ihmeen kanssa kuulumme TOKO-valmennusrenkaaseen, se on tottelevaisuus- ja agilityvalio ja lisäksi kisannut alemmissa luokissa PK-lajeissa, rally-tokossa ja koiratanssissa. Tulevaisuuden harrastuskaverina kotona kasvaa bordercollie Lempi.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja viime vuonna suoritin lisäksi käyttäytymisanalyysipohjaiset eläinkouluttajaopinnot Tampereen yliopistossa. Kouluttajana pidän erityisen tärkeänä koiran ja ohjaajan välistä hyvää suhdetta ja yhteistyötä, molemminpuolista luottamusta sekä koiran tehtävään sopivaa työskentelyvirettä, jossa koira pystyy toimimaan ilman turhaa ylimääräistä stressiä. Jotta tähän päästään, koiralla täytyy toki olla myös riittävän hyvät tekniset taidot ja esimerkiksi kehonhallintaan ja fyysiseen kuntoon liittyvät valmiudet liikkeiden suorittamiseen.”

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi teemaviikkojen videoiden kommenttikenttiin, niin nappaamme ne sieltä mukaan lähetykseen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.12.2019
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website